×
 

Intresseanmälan Yrkeshögskola

Gör en intresseanmälan så får du löpande information om kommande studiestarter, ansökningsdatum och andra evenemang kopplade till KUI yrkeshögskola. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Välj utbildning

Hantering av personuppgifter

När du skickar in en intresseanmälan till oss behöver du lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter för att kunna ta emot marknadsföring och information från våra skolor. De personuppgifter som vi behandlar om dig är ditt namn, din e-postadress, samt ditt telefonnummer. Vi behandlar dessa uppgifter om dig i ett IT-system som används av alla bolag inom AcadeMedia-koncernen.
Utöver vad som framgår ovan kan vi komma att lagra trafiken i syfte att förbättra webbplatsen, samt för att efterkomma anmodan från myndighet eller att upptäcka och förebygga olagliga aktiviteter.
KompetensUtvecklingsInstitutet i Sverige AB är personuppgiftsansvarig. Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Uppgifterna lagras i tre år i taget tills du återkallar ditt samtycke.
Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. Du når våra dataskyddsombud här och hittar mer information på trygg.academedia.se. Om du vill ta emot marknadsföring, information och påminnelser från våra skolor, bocka i rutan nedan.

HITTA DIN UTBILDNING

SPECIALISTUNDERSKÖTERSKA MULTISJUKA ÄLDRE

Efter genomförd examen har du kompetens att arbeta som Specialistundersköterska inom äldrevård som innefattar kvalificerat arbete och teamarbete inom geriatrik.

SPECIALISTUNDERSKÖTERSKA PSYKIATRI

Efter genomförd examen har du kompetens att arbeta som Specialistundersköterska inom psykiatri som innefattar kvalificerat arbete och teamarbete inom psykiatri.

SPECIALISTBARNSKÖTARE

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar eller har arbetat som barnskötare och som vill bredda och fördjupa dina kunskaper. Du väljer inriktning Funktionsvariation eller Språkutveckling.

STÖDPEDAGOG

Efter genomförd examen har du kompetens att arbeta som den nya kvalificerade yrkesrollen – Stödpedagog – inom daglig verksamhet, särskilt boende, socialpsykiatrin eller korttidsvistelse utanför det egna hemmet.

KORTA YH-UTBILDNINGAR

Välj en kort YH-utbildning på 10-12 veckor och bredda din yrkeskompetens. Utbildningarna vänder sig till dig med arbetserfarenhet inom vård och omsorg.

YH-FLEX UTBILDNINGAR

Validera din väg till en snabbare YH-examen och välj någon av våra YH-Flex utbildningar. För dig som arbetat inom vård och omsorg eller barn och fritid.