×
 

Vård- och omsorgscollege

Du som har avslutat dina studier till undersköterska vid KUI Stockholm har möjlighet att ansöka om ett VOC-diplom genom att använda vårt formulär.

Studie- och yrkesvägledarna på KUI Stockholm kommer att granska din ansökan för att se om du uppfyller kraven för att erhålla ett diplom. Vid behov av komplettering, kommer du att få information om vad som saknas. Du som har en kombination av äldre och nya kurser kan också ansöka om ett diplom. Glöm inte att bifoga dina betyg.

Läs mer om Vård- och omsorgscollege här: https://www.vo-college.se/

Ansök om VOC-diplom

*Obligatoriska uppgifter.
Du kan ansöka om ett VOC-diplom vid slutförd utbildning. Handläggningstiden är ca. 30 dagar.

Jag uppfyller följande villkor
Jag har godkänt i följande kurser

Exempel betyg: gymnasiekurser inom vård- och omsorgsprogrammet, gymnasiekurser inom tidigare vård- och omsorgsutbildningar, Svenska 1, Svenska som andraspråk 1, Samhällskunskap 1a1, Samhällskunskap 1b

Frågor och svar om VOC

Din väg till ett meningsfullt yrkesliv

Vi erbjuder yrkesutbildningar som rustar dig för framgång inom växande och viktiga samhällsområden. Genom både teoretisk och praktisk kompetensutveckling ger vi dig de verktyg du behöver för att utmärka dig på arbetsmarknaden. Gör din passion till din yrkesbana med KUI!

Arbeta med människor

Öppna möjligheten till givande arbete med människor. Vi tror på att skapa en meningsfull och positiv inverkan i samhället genom att matcha passionerade och utbildade individer med möjligheter inom växande samhällsområden. Ta steget mot en givande framtid!

Möjligheter för alla åldrar - alltid

Ålder är ingen begränsning; komvux öppnar dörrar för elever i alla åldrar och skapar en inkluderande miljö där erfarenhet och ny kunskap möts i en givande gemenskap. Komvux – där ålder aldrig hindrar din väg mot lärande och yrkesframgång.