×
 

Konferenser

Varje år genomför vi ett antal årligt återkommande konferenser framtagna för yrkesverksamma inom våra utbildningsområden. En konferens har alltid inslag av de senaste forskningsrönen, praktikfall från olika verksamheter och de mest aktuella frågorna som berör området. Vi erbjuder konferens inom förskola, LSS, äldreomsorg och för sjuksköterskor.

Få unika insikter och kunskaper

Konferenser är större sammankomster för föreläsningar och diskussioner. Sammankomsterna ger också möjlighet till att möta kolleger och diskutera med dem vid sidan av den schemalagda delen. KUI genomför fyra konferenser per år inom förskola, LSS, äldreomsorg och för sjuksköterskor. Alla är välkomna att delta!

På plats (digitalt under pandemin)

Våra konferenser sker på plats i en stor utbildningslokal i Stockholm med plats för 100-200 deltagare. Under pandemin har vi dock behövt hålla de digitalt via MS Teams.

Tid och pris

Våra konferenser är mellan 1-2 dagar och innehåller ett planerad program där även fika och lunch ingår (om konferensen är på plats). Vi erbjuder även olika förmåner där du som bokar en plats tidigt kan få förmånligare pris etc.

Senaste forskning och kunskap

Rikskonferenserna är fyllda med föreläsningar som presenterar den senaste forskningen men även problemställningar inom respektive område. Våra utbildare har lång yrkeserfarenhet och är experter inom sitt område och kan därför ge dig kompetensutveckling och fördjupad kunskap om olika ämnen.

Tema och tävling

Alla våra konferenser har ett unikt tema inom området som föreläsningarna knyter an till. Varje konferens brukar även ha minst en inspirationsföreläsning, där vi bjuder in en känd talesperson att tala till våra deltagare. Konferenserna kan även innehålla olika tävlingar, priser eller andra roliga interaktiva moment som ni som deltagare är med och tävlar eller röstar i.

Bra att veta inför en konferens

Konferens

Konferenser är större sammankomster för föreläsningar och diskussioner. Sammankomsterna ger också möjlighet till att möta kolleger och diskutera med dem vid sidan av den schemalagda delen. KUI genomför fyra konferenser per år inom förskolaLSSäldreomsorg och för sjuksköterskor. Alla är välkomna att delta!

Vill du boka plats?

Du bokar enklast plats direkt via konferensernas utbildningssidor. Se flik ’Aktuella konferenser’ för att veta vilka konferenser vi erbjuder för tillfället.

Boka via telefon, chatt eller mail

Förutom att boka plats via konferensens utbildningssida kan du även ringa, chatta eller maila oss för att få hjälp.

bokning@kui.se
08-522 506 90

Vi behöver fakturaadress, namn, befattning och mailadress till samtliga deltagare.

Bokningsbekräftelse

När vi erhållit din bokning skickas automatiskt en bekräftelse till den e-postadress du angivit i din bokning.

Sista bokning

Vi tar emot din anmälan fram till 7 dagar före konferensdagen eller tills konferensen är fullbokad.

Betalning

Priserna är exkl. moms och inkluderar nedladdningsbar dokumentation. Betalning erläggs mot faktura 30 dagar netto.

Tillgång till dokumentation

Du får tillgång till nedladdningsbar dokumentation som våra föreläsare valt att dela med sig av före konferensen. Vill du anteckna i dokumentationen rekommenderar vi att du tar med dig den till konferensen.

Avbokning

Anmälan är bindande men ej personlig. För avbokning fram till två veckor före konferensdagen debiteras ingen avgift. Därefter debiteras hela avgiften. Avbokning skall göras skriftligen. Anmälan kan överlåtas på annan person. Meddela detta till: bokning@kui.se

Vanliga frågor och svar

KUI Företags­­utbildning

DROTTNINGHOLMSVÄGEN 37, 112 42 STOCKHOLM

Telefontider alla vardagar kl. 08.00-17.00

Sista anmälningsdag

Vi tar emot din anmälan fram till 7 dagar före konferensdagen eller tills konferensen är fullbokad.

Bekräftelse

När vi erhållit din anmälan skickas automatiskt en bekräftelse till den e-postadress du angivit i anmälan.

Dokumentation

Du får tillgång till nedladdningsbar dokumentation som våra föreläsare valt att dela med sig av före konferensen. Vill du anteckna i dokumentationen rekommenderar vi att du tar med dig den till konferensen.