×
 

Deltagarinformation

Ska du delta i en öppen utbildning eller konferens hos KUI? Välkommen! Vi kommer att göra vårt bästa för att ge dig en lärorik, användbar och inspirerande upplevelse. Här är några saker som är bra för dig och din arbetsgivare att veta.

Så här anmäler du dig

Det finns tre olika sätta att anmäla sig. Välj det som passar dig bäst:

När du gjort din anmälan får du en anmälningsbekräftelse via e-post. Kontakta oss på bokning@kui.se om du inte har fått någon bekräftelse inom en timme.

Behöver du avboka?

Om du behöver avboka gör du det skriftligt till bokning@kui.se senast två veckor före utbildningstillfället. Vid avbokning senare än två veckor före utbildningstillfället debiteras full avgift. Det går också bra att överlåta din plats till en annan person inom samma organisation. Meddela detta till bokning@kui.se!

Reservation p.g.a. förändringar

KompetensUtvecklingsInstitutet förbehåller sig rätten att ställa in en kurs vid sjukdom hos kursarrangören, eller om det har kommit in för få anmälningar. Om kursen ställs in meddelar vi de anmälda kursdeltagarna senast två veckor före kursstart.

Hur betalar du?

Du eller din arbetsgivare får en faktura som ska betalas inom 30 dagar.

Vad ingår i priset?

I konferens och öppen heldagsutbildning ingår lunch samt kaffe för- och eftermiddag.
På en kvällsföreläsning ingår kaffe och smörgås. På en beställd företagsutbildning gäller specifikation enligt offert.

Behöver du specialkost?

Om du har matallergi/överkänslighet eller behov av annan specialkost på grund av sjukdom kan du ange det vid anmälan eller kontakta oss på bokning@kui.se

Behöver du kursdokumentation?

Du som deltar i en öppen utbildning får kursdokumentation vid utbildningstillfället. Om du deltar i en konferens mejlar vi en länk till nedladdningsbar dokumentation före konferensen, ifall föreläsaren har valt att dela med sig av den. Vill du anteckna i dokumentationen rekommenderar vi att du tar med dig den till konferensen.

E-postlänken kan användas under någon vecka efter konferensen för kompletterande dokumentationer. Kontakta oss på bokning@kui.se om du har problem med nedladdning!

Om våra utbildningslokaler

Våra öppna utbildningar och konferenser genomförs på något av våra utbildningscenter runtom i landet eller i andra lämpliga lokaler som vi ordnar. Läs mer om vår utbildningslokal på Fridhemsplan i Stockholm ››

Övriga frågor?

Har du frågor om praktiska detaljer kring utbildningen vänligen kontakta oss på telefon 08-522 506 90 eller e-post bokning@kui.se

Kontakta företagsutbildningen
KUI Företags­­utbildning
BESÖKSADRESS: DROTTNINGHOLMSVÄGEN 37, FRIDHEMSPLAN
Lås mer om KUI Företags­­utbildning

Växeln har sommarstängt vecka 30

Telefontider
Mån-fre: kl. 8-12 samt 13-17