×
 

Elevröster inom vård och omsorg

Bashir Niaz och Yusuf Hassan

Bashir Niaz och Yusuf Hassan berättar om varför de valde KUI som skola och vad de fick lära sig under utbildningens teoretiska del, samt vad de fick göra under sin praktikperiod (APL). De berättar om vilken yrkesroll de fick efter avslutad utbildning och hur utbildningen har hjälpt de i deras arbete.

Irene, tidigare student

Irene, tidigare student på både Vård- och omsorgsprogrammet (tidigare Omvårdnadsprogrammet) samt Hälso- och friskvårdsprogrammet på KUI, berättar om varför hon valde KUI som skola och vad hon fick lära sig under sin studietid. Hon pratar om hur hon har nytta av sin utbildning i sitt yrke och hur hon lärde sig om etik och förhållningssätt, som är så viktigt inom vårdyrken. Irene rekommenderar KUI och våra professionella och duktiga lärare.

Katherine, tidigare student

Katherine som gått omvårdnadsprogrammet (idag Vård- och omsorgsprogrammet) på KompetensUtvecklingsInstitutet berättar hur det vara att studera på KUI och vad hon tycker om lärarna. Hon berättar vad hon arbetar med idag och hur utbildningen hjälpte henne dit. Hon pratar om hur hennes yrkesroll har utvecklats tack vare undersköterskeutbildningen och de behörigheter som tillkom.

Annika, tidigare student

Annika som gått Vård- och omsorgsprogrammet (tidigare Omvårdnadsprogrammet) på KompetensUtvecklingsInstiutet berättar hur det var att börja studera igen efter flera år och att hon efter KUIs utbildning kan tänka sig att plugga vidare. Hon arbetar nu som undersköterska inom hemtjänsten.

Helene, tidigare student

Helene läste Vård- och omsorgsprogrammet på distans (tidigare Omvårdnadsprogrammet) hos KUI. Hon berättar om hur det var att läsa på distans och hur rädd hon var i början. Helene började att läsa enstaka kurser men fick, tack vare feedbacken från lärare på KUI, motiveringen att läsa hela utbildningen. Hon berättar om det positiva med valideringen av hennes egen yrkeserfarenhet och att man aldrig är för gammal för att plugga!

Göran Westerling

Göran berättar om det som var bra, respektive utmanande med KUIs utbildning och vad han har fått lära sig åde teoretiskt och praktiskt. ”Det bästa med KUI är att man både kan studera i grupp och flexibelt, för mig som är timvikarie passar det jättebra, jag kan jobba på sidan av utbildningen.”

Josefin Björndal

Intervju med Josefin som studerar Vård- och omsorgsutbildningen hos KompetensUtvecklingsInstitutet. Josefin berättar om sitt mål med utbildningen och vad hon vill göra efteråt. Hon berättar vad som var bra med utbildningen och vilka kurser som var roligast.

Eva Edström

Intervju med Eva som studerat Vård- och omvårdnadsutbildningen hos KompetensUtvecklingsInstitutet. Eva berättar varför hon valde just KUI och vår utbildning. Hon berättar om sina mål med utbildningen och vad hon vill ha ut av sina studier. Eva berättar att hon är väldigt nöjd med helheten av sin utbildning.

Michaela, tidigare student

Intervju med Michaela som studerar Vård- och omsorgsutbildningen på distans hos KompetensUtvecklingsInstitutet. Michaela berättar om det bästa med lärplattformen och utbildningens upplägg. Hon förklarar varför hon rekommenderar KUI.

Vård- och omsorgsprogrammet i Linköping

En inblick i vad elever på Vård- och omsorgsutbildningen hos KUI Linköping gör under lektionstid.

Elevröster inom Barn och fritid

Jessica, tidigare elev

Intervju med Jessica som studerade Barn- och fritidsutbildningen hos KompetensUtvecklingsInstitutet. Jessica berättar om vad utbildningen gav henne och hur hon har haft nytta utav det hon lärde sig. Jessica berättar hur det var att studera hos KUI.

Karin, tidigare elev

Intervju med Karin Sandberg som studerade Barn- och fritidsutbildningen hos KompetensUtvecklingsInstitutet. Karin berättar varför hon valde KUI och vad som har varit bäst med utbildningen, men även det som har varit utmanande.

Nathalie, tidigare elev

Intervju med Nathalie Magnusson som studerade Barn- och fritidsutbildningen som lärling hos KompetensUtvecklingsInstitutet. Nathalie berättar varför hon valde KUI och lärlingsutbildningen. Hon berättar vad som har varit extra bra med utbildningen och vad hon tycker om lärarna.

Niloufar, tidigare elev

Intervju med Niloufar som studerade Barn- och fritidsutbildningen hos KompetensUtvecklingsInstitutet. Niloufar berättar varför hon valde KUI och vad hon skulle säga till någon som funderar på att börja studera hos oss.

Elin, tidigare elev

Intervju med Elin som studerade Barn- och fritidsutbildningen som lärling hos KompetensUtvecklingsInstitutet. Elin berättar vad som har varit bra med utbildningen, vad hon tycker om lärarna på KUI och hennes chans att få jobb efter utbildningen.

Om barn- och fritidsutbildningen

Lyssna till röster som berättar om varför de valde vår barn- och fritidsutbildning och hur det är att studera som vuxen. De berättar vad de har lärt sig, hur de har fått genomföra uppgifter under studietiden och vad de fått ut av utbildningen jämfört med vad de förväntade sig.

Elevröster inom Hälsa och friskvård