×
 

Elevröster inom vård och omsorg

Bashir Niaz och Yusuf Hassan

Bashir Niaz och Yusuf Hassan berättar om varför de valde KUI som skola och vad de fick lära sig under utbildningens teoretiska del, samt vad de fick göra under sin praktikperiod (APL). De berättar om vilken yrkesroll de fick efter avslutad utbildning och hur utbildningen har hjälpt de i deras arbete.

Irene, tidigare student

Irene, tidigare student på både Vård- och omsorgsprogrammet (tidigare Omvårdnadsprogrammet) samt Hälso- och friskvårdsprogrammet på KUI, berättar om varför hon valde KUI som skola och vad hon fick lära sig under sin studietid. Hon pratar om hur hon har nytta av sin utbildning i sitt yrke och hur hon lärde sig om etik och förhållningssätt, som är så viktigt inom vårdyrken. Irene rekommenderar KUI och våra professionella och duktiga lärare.

Katherine, tidigare student

Katherine som gått omvårdnadsprogrammet (idag Vård- och omsorgsprogrammet) på KompetensUtvecklingsInstitutet berättar hur det vara att studera på KUI och vad hon tycker om lärarna. Hon berättar vad hon arbetar med idag och hur utbildningen hjälpte henne dit. Hon pratar om hur hennes yrkesroll har utvecklats tack vare undersköterskeutbildningen och de behörigheter som tillkom.

Annika, tidigare student

Annika som gått Vård- och omsorgsprogrammet (tidigare Omvårdnadsprogrammet) på KompetensUtvecklingsInstiutet berättar hur det var att börja studera igen efter flera år och att hon efter KUIs utbildning kan tänka sig att plugga vidare. Hon arbetar nu som undersköterska inom hemtjänsten.

Helene, tidigare student

Helene läste Vård- och omsorgsprogrammet på distans (tidigare Omvårdnadsprogrammet) hos KUI. Hon berättar om hur det var att läsa på distans och hur rädd hon var i början. Helene började att läsa enstaka kurser men fick, tack vare feedbacken från lärare på KUI, motiveringen att läsa hela utbildningen. Hon berättar om det positiva med valideringen av hennes egen yrkeserfarenhet och att man aldrig är för gammal för att plugga!

Göran Westerling

Göran berättar om det som var bra, respektive utmanande med KUIs utbildning och vad han har fått lära sig åde teoretiskt och praktiskt. ”Det bästa med KUI är att man både kan studera i grupp och flexibelt, för mig som är timvikarie passar det jättebra, jag kan jobba på sidan av utbildningen.”

Josefin Björndal

Intervju med Josefin som studerar Vård- och omsorgsutbildningen hos KompetensUtvecklingsInstitutet. Josefin berättar om sitt mål med utbildningen och vad hon vill göra efteråt. Hon berättar vad som var bra med utbildningen och vilka kurser som var roligast.

Eva Edström

Intervju med Eva som studerat Vård- och omvårdnadsutbildningen hos KompetensUtvecklingsInstitutet. Eva berättar varför hon valde just KUI och vår utbildning. Hon berättar om sina mål med utbildningen och vad hon vill ha ut av sina studier. Eva berättar att hon är väldigt nöjd med helheten av sin utbildning.

Michaela, tidigare student

Intervju med Michaela som studerar Vård- och omsorgsutbildningen på distans hos KompetensUtvecklingsInstitutet. Michaela berättar om det bästa med lärplattformen och utbildningens upplägg. Hon förklarar varför hon rekommenderar KUI.

Vård- och omsorgsprogrammet i Linköping

En inblick i vad elever på Vård- och omsorgsutbildningen hos KUI Linköping gör under lektionstid.

Undersköterska Yrkesutbildning

KompetensUtvecklingsInstitutet erbjuder en gymnasial yrkesutbildning (komvux) för dig som vill bli undersköterska. Vill du arbeta med att göra riktig skillnad i din vardag? Då är den här utbildningen för dig.

Utbildningen ger dig kompetens att arbeta inom till exempel äldreomsorgen eller sjukvården, som skötare inom psykiatrisk vård, boendestödjare, vårdare, omsorgsassistent eller personlig assistent.

Elevröster inom Barn och fritid

Jessica, tidigare elev

Intervju med Jessica som studerade Barn- och fritidsutbildningen hos KompetensUtvecklingsInstitutet. Jessica berättar om vad utbildningen gav henne och hur hon har haft nytta utav det hon lärde sig. Jessica berättar hur det var att studera hos KUI.

Karin, tidigare elev

Intervju med Karin Sandberg som studerade Barn- och fritidsutbildningen hos KompetensUtvecklingsInstitutet. Karin berättar varför hon valde KUI och vad som har varit bäst med utbildningen, men även det som har varit utmanande.

Nathalie, tidigare elev

Intervju med Nathalie Magnusson som studerade Barn- och fritidsutbildningen som lärling hos KompetensUtvecklingsInstitutet. Nathalie berättar varför hon valde KUI och lärlingsutbildningen. Hon berättar vad som har varit extra bra med utbildningen och vad hon tycker om lärarna.

Niloufar, tidigare elev

Intervju med Niloufar som studerade Barn- och fritidsutbildningen hos KompetensUtvecklingsInstitutet. Niloufar berättar varför hon valde KUI och vad hon skulle säga till någon som funderar på att börja studera hos oss.

Elin, tidigare elev

Intervju med Elin som studerade Barn- och fritidsutbildningen som lärling hos KompetensUtvecklingsInstitutet. Elin berättar vad som har varit bra med utbildningen, vad hon tycker om lärarna på KUI och hennes chans att få jobb efter utbildningen.

Om barn- och fritidsutbildningen

Lyssna till röster som berättar om varför de valde vår barn- och fritidsutbildning och hur det är att studera som vuxen. De berättar vad de har lärt sig, hur de har fått genomföra uppgifter under studietiden och vad de fått ut av utbildningen jämfört med vad de förväntade sig.

Barnskötare / Elevassistent Yrkesutbildning

Utbilda dig för att arbeta med barn och unga och bidra till deras utveckling i förskolan och skolan. Vår barnskötarutbildning / elevassistent utbildning ger dig kompetens att arbeta inom förskola, skola eller annan pedagogisk verksamhet. Du väljer inriktning mot elevassistent eller barnskötare i sista delen av utbildningen.

Elevröster inom Friskvård och hälsa

Jag är nöjd med utbildningen i sin helhet

87.2%

87,2% av våra elever på Komvux är nöjda med utbildningen i sin helhet

Jag kan rekommendera KUI till andra

88.7%

88,7% av våra elever rekommenderar KUI till andra i sin omgivning

Kontakta oss

Behöver du mer information om en utbildning eller kurs så är det vår kundtjänst du ska kontakta.

Chattens öppettider

Måndag-torsdag kl. 9-12 och kl. 13-16. Fredagar kl. 9-12.

Kontakta KUI Komvux direkt

Har du frågor om våra komboutbildningar eller annat som tillhör komvux? Tveka inte att kontakta oss. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig. Du kan även chatta med oss direkt på hemsidan!

Personuppgiftspolicy

Inledning

Den här personuppgiftspolicyn redogör för hur bolag inom Academedia koncernen (Academedia Group AB, org.nr. 556806-1369) hanterar dina personuppgifter när du exempelvis gjort en intresseanmälan eller bett något av våra bolag skicka riktad information/marknadsföring till dig.

Hantering av personuppgifter

När du skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till öppet hus, bokar studievägledning eller vill ta emot marknadsföring, information och påminnelser om våra skolor, behöver du lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter. De personuppgifter som vi behandlar om dig är ditt namn, din adress, din e-postadress, ditt telefonnummer, utbildning eller kurs samt studieort/kommun. Vi behandlar dessa uppgifter om dig i IT-system som används av bolag inom AcadeMedia-koncernen.

Intresseformulär

När du gör en intresseanmälan godkänner du att vi skickar information och marknadsföring om utbildningar och nyheter från oss. Du kan när som helst välja att avprenumerera, längst ned i utskicket, du kan också avprenumerera genom att kontakta oss info@kui.se Vi använder oss av automatiserat individuellt beslutsfattande och profilering när vi skickar ut marknadsföring och annan information till dig, baserat på vilka utbildningar och kurser du sökt. Du som lämnar dina uppgifter vid en intresseanmälan kommer ta del av marknadsföring i form av e-postutskick samt marknadsföring som kan ske i de digitala kanalerna Metas plattform och på Googles nätverk.

Uppgifterna du lämnar kan delas med dessa plattformar och anonymiseras/hashkrypteras i samband med det, i syfte att marknadsföra mot personer av liknande intressen, så kallade anpassade målgrupper.

Fyller du i ett intresseformulär på Google, Facebook eller Instagram kommer den informationen samlas in från respektive varumärkes konto på Metas alternativt Googles plattform för att sedan behandlas i respektive varumärkes system för intresseanmälan. Uppgifterna på Meta lagras i 90 dagar. Uppgifterna på Google lagras i 30 dagar.

Dina personuppgifter

De personuppgifter som vi samlar in används för att vi ska kunna uppfylla våra åtaganden mot dig. Genom att lämna ditt samtycke, godkänner du att vi använder dina personuppgifter för följande ändamål:

  • Skickar dina kontaktuppgifter vidare till de skolor du visat intresse för
  • Fullgöra våra förpliktelser enligt avtal och/eller gällande lagstiftning
  • Tillhandahålla dig riktad marknadsföring eller andra meddelanden och påminnelser baserat på din intresseanmälan

Utöver vad som framgår ovan kan vi komma att lagra trafiken i syfte att förbättra webbplatsen, samt för att efterkomma anmodan från myndighet eller att upptäcka och förebygga olagliga aktiviteter. Det innebär även att vi lagrar din IP-adress som du lämnat ditt samtycke till. Läs mer om hur vi behandlar cookies här.

Vi kan komma att dela dina personuppgifter till dotterbolag inom koncernen i syfte att kommunicera med dig om så är nödvändigt för att fullgöra våra förpliktelser gentemot dig och i övrigt fullgöra våra skyldigheter. Vi kan komma att lämna ut nödvändig information till myndigheter som vi enligt lag måste lämna ut information till. Vi kommer aldrig att utlämna dina personuppgifter till tredje part som inte är behörig att ta del av dina personuppgifter.

Dina rättigheter

Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Du har rätt att närsomhelst kontakta oss för att få ut information om vilka uppgifter vi behandlar om dig (registerutdrag), samt för att begära rättelse eller om du vill att vi raderar uppgifterna. Uppgifterna lagras i tre år.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. På sidan trygg.academedia.se kan du läsa mer information om vad, hur och för vilka ändamål vi behandlar personuppgifter och din rätt att få veta vilka personuppgifter vi behandlar om dig.

Du hittar hela vår policy här. https://trygg.academedia.se/

Kontaktuppgifter

Vill du komma i kontakt med våra dataskyddsombud gör du det enklast här, dataskydd@academedia.se

Rättighetsutövning gällande behandling av dina personuppgifter

Om du vill begära rättelse, radering eller veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter, kontakta dataskydd@academedia.se.

Senast uppdaterad: 2022-10-07