×
 

Utbildningscenter / Skolor

På våra utbildningscenter (UC) finns lokaler anpassade för undervisning och studerandeservice. Våra lokaler är ofta placerade centralt på respektive ort så att du enkelt kan ta dig dit.

Rektorer och administration

På varje utbildningscenter arbetar rektorer, ansvarig personal och studerandeservice som hjälper dig med frågor och funderingar kring dina studier hos KUI. Du hittar kontaktuppgifter till respektive UC via länkarna nedan.

Lärare

Du möter inspirerande och engagerade lärare som både har pedagogisk kompetens och yrkeserfarenhet inom sitt utbildningsområde. De arbetar inte bara med att lära ut, utan också för att motivera och inspirera dig till att utvecklas.

Utrustning och material

På alla våra utbildningscenter finns utrustning och material för praktiska övningar som är en naturlig del av din yrkesutbildning.

Datorer

Alla utbildningscenter har elevdatorer som du kan använda på plats under din studietid.

Studieverkstad

Studieverkstad erbjuds varje vecka för dig som behöver extra stöd.

Elevutrymmen

På de flesta utbildningscenter finns även elevkök om du vill värma din lunch samt elevutrymmen där du kan studera och umgås med andra elever.

Våra utbildningscenter

KUI STOCKHOLM

Via Stockholm utbildningscenter erbjuder vi gymnasial yrkesutbildning (Komvux), yrkeshögskoleutbildning samt företagsutbildning för yrkesverksamma.

KUI AVESTA

Via Avesta utbildningscenter erbjuder vi gymnasial yrkesutbildning (Komvux).

KUI ESKILSTUNA

Via Eskilstuna utbildningscenter erbjuder vi Yrkeshögskoleutbildning på uppdrag av Myndigheten för yrkeshögskolan samt gymnasial yrkesutbildning (Komvux)

KUI FALUN

Via Falun utbildningscenter erbjuder vi gymnasial yrkesutbildning (Komvux).

KUI LINKÖPING

Via Linköping utbildningscenter erbjuder vi Yrkeshögskoleutbildning på uppdrag av Myndigheten för yrkeshögskolan samt gymnasial yrkesutbildning (Komvux)

KUI VÄSTERÅS

Via Västerås utbildningscenter erbjuder vi Yrkeshögskoleutbildning på uppdrag av Myndigheten för yrkeshögskolan samt gymnasial yrkesutbildning (Komvux).

KUI VÄXJÖ

Via Växjö utbildningscenter erbjuder vi gymnasial yrkesutbildning (Komvux) och Yrkeshögskoleutbildning.

Frågor och svar