×
 

Distans Norr

Välkommen till vår verksamhet som bedrivs helt på distans via orterna Hofors, Sandviken, Tierp, Östhammar och Östersund. Vi erbjuder en mångsidig utbildningsupplevelse på distans som är skräddarsydd för att hjälpa dig nå dina studiemål. Utforska vår digitala plattform och upplev en engagerande och stöttande inlärningsmiljö som är tillgänglig när det passar dig.

KOMVUX

Vad är komvux?

Komvux är utformat för att erbjuda dig möjligheten att komplettera din utbildning på gymnasienivå. Oavsett om du saknar en fullständig gymnasieutbildning eller behöver komplettera din befintliga utbildning för att uppnå behörighet till högskolan, är Komvux din väg framåt. Vår gymnasiala vuxenutbildning följer samma läroplan och kursplaner som traditionella gymnasieskolor och ger dig exakt samma kompetens.

Ansökan komvux

Du ansöker till yrkesutbildningar via din hemkommuns vuxenutbildning. Det är din hemkommun som sköter antagningen. Målet med våra utbildningar är tydligt: vi strävar efter att rusta dig för arbetsmarknaden och att komplettera din nuvarande kompetens. Genom att ge dig de färdigheter och kunskaper som krävs, vill vi se till att du är redo att ta de första stegen mot din framtid. Börja forma din framtid redan idag med oss!

Våra utbildningar

Undersköterska

Erbjuds via Hofors, Sandviken, Tierp, Östhammar och Östersund.
Nationellt yrkespaket för att arbeta som undersköterska och många fler yrken inom vård och omsorg.

Barnskötare Elevassistent

Erbjuds via Tierp, Östhammar och Östersund.
Om pedagogik, lärande och kommunikation. Efter utbildningen kan du direkt börja arbeta som barnskötare eller elevassistent.

Aktivitetsledare fritidshem

Erbjuds via Tierp och Östhammar.
Efter utbildningen kan du arbeta som aktivitetsledare inom fritidshemmens pedagogiska verksamhet.

Gör en intresseanmälan

När du gör en intresseanmälan till KUI Komvux får du information om våra utbildningar och kommande studiestarter. Du får information om andra evenemang kopplade till komvux, såsom öppna hus och mässor. Det är gratis att anmäla intresse och du kan närsomhelst avsluta din prenumeration.

Välj utbildningar och kurser

Välj vilka utbildningar du är intresserade av samt vilken kommun du bor i för att få rätt sorts utskick. Har du frågor eller funderingar kan du skriva de i "övrigt"-fältet eller chatta med oss direkt på vår hemsida. Du hittar chattfönstret längst ned till höger på skärmen.

Anmäl intresse

Fyll i dina kontaktuppgifter så skickar vi information till dig via e-post. Observera att det här inte är en ansökan. Ansökan gör du via vuxenutbildningen i din hemkommun.

Välj din hemkommun
Välj utbildning

Personuppgiftspolicy

Inledning

Den här personuppgiftspolicyn redogör för hur bolag inom Academedia koncernen (Academedia Group AB, org.nr. 556806-1369) hanterar dina personuppgifter när du exempelvis gjort en intresseanmälan eller bett något av våra bolag skicka riktad information/marknadsföring till dig.

Hantering av personuppgifter

När du skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till öppet hus, bokar studievägledning eller vill ta emot marknadsföring, information och påminnelser om våra skolor, behöver du lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter. De personuppgifter som vi behandlar om dig är ditt namn, din adress, din e-postadress, ditt telefonnummer, utbildning eller kurs samt studieort/kommun. Vi behandlar dessa uppgifter om dig i IT-system som används av bolag inom AcadeMedia-koncernen.

Intresseformulär

När du gör en intresseanmälan godkänner du att vi skickar information och marknadsföring om utbildningar och nyheter från oss. Du kan när som helst välja att avprenumerera, längst ned i utskicket, du kan också avprenumerera genom att kontakta oss info@kui.se Vi använder oss av automatiserat individuellt beslutsfattande och profilering när vi skickar ut marknadsföring och annan information till dig, baserat på vilka utbildningar och kurser du sökt. Du som lämnar dina uppgifter vid en intresseanmälan kommer ta del av marknadsföring i form av e-postutskick samt marknadsföring som kan ske i de digitala kanalerna Metas plattform och på Googles nätverk.

Uppgifterna du lämnar kan delas med dessa plattformar och anonymiseras/hashkrypteras i samband med det, i syfte att marknadsföra mot personer av liknande intressen, så kallade anpassade målgrupper.

Fyller du i ett intresseformulär på Google, Facebook eller Instagram kommer den informationen samlas in från respektive varumärkes konto på Metas alternativt Googles plattform för att sedan behandlas i respektive varumärkes system för intresseanmälan. Uppgifterna på Meta lagras i 90 dagar. Uppgifterna på Google lagras i 30 dagar.

Dina personuppgifter

De personuppgifter som vi samlar in används för att vi ska kunna uppfylla våra åtaganden mot dig. Genom att lämna ditt samtycke, godkänner du att vi använder dina personuppgifter för följande ändamål:

  • Skickar dina kontaktuppgifter vidare till de skolor du visat intresse för
  • Fullgöra våra förpliktelser enligt avtal och/eller gällande lagstiftning
  • Tillhandahålla dig riktad marknadsföring eller andra meddelanden och påminnelser baserat på din intresseanmälan

Utöver vad som framgår ovan kan vi komma att lagra trafiken i syfte att förbättra webbplatsen, samt för att efterkomma anmodan från myndighet eller att upptäcka och förebygga olagliga aktiviteter. Det innebär även att vi lagrar din IP-adress som du lämnat ditt samtycke till. Läs mer om hur vi behandlar cookies här.

Vi kan komma att dela dina personuppgifter till dotterbolag inom koncernen i syfte att kommunicera med dig om så är nödvändigt för att fullgöra våra förpliktelser gentemot dig och i övrigt fullgöra våra skyldigheter. Vi kan komma att lämna ut nödvändig information till myndigheter som vi enligt lag måste lämna ut information till. Vi kommer aldrig att utlämna dina personuppgifter till tredje part som inte är behörig att ta del av dina personuppgifter.

Dina rättigheter

Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Du har rätt att närsomhelst kontakta oss för att få ut information om vilka uppgifter vi behandlar om dig (registerutdrag), samt för att begära rättelse eller om du vill att vi raderar uppgifterna. Uppgifterna lagras i tre år.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. På sidan trygg.academedia.se kan du läsa mer information om vad, hur och för vilka ändamål vi behandlar personuppgifter och din rätt att få veta vilka personuppgifter vi behandlar om dig.

Du hittar hela vår policy här. https://trygg.academedia.se/

Kontaktuppgifter

Vill du komma i kontakt med våra dataskyddsombud gör du det enklast här, dataskydd@academedia.se

Rättighetsutövning gällande behandling av dina personuppgifter

Om du vill begära rättelse, radering eller veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter, kontakta dataskydd@academedia.se.

Senast uppdaterad: 2022-10-07

PÅ GÅNG

KUI Distans Norr

I Hofors, Sandviken, Tierp, Östhammar och Östersund.

Rensa filter

Vanliga frågor och svar

Senaste nytt

Utbildningsmässa på verket i Östersund
11 september, 2023 Distans Norr UC, Komvux

Utbildningsmässa på verket i Östersund

Välkomna den 3 oktober kl. 9-12 på utbildningsmässa. Låt dig bli inspirerad till studier för jobb eller karriärbyte. Ställ dina frågor direkt till KUI eller till en studie- och yrkesvägledare som ocks...