×
 

Förskola

KUI erbjuder utbildning och kompetensutveckling på olika nivåer för dig som vill börja eller redan arbetar inom förskola eller annan pedagogisk verksamhet. Våra utbildningar skapar, breddar, fördjupar och förnyar din yrkeskompetens. Vår styrka är att med hög kompetens och kvalitet möta våra kunders behov.

Med kompetensutveckling och kunskap kan vi bygga en förskola med fokus på omsorg, utveckling och lärande. Vi ser till att ni får den senaste kunskapen för att följa med i utvecklingen. Vi erbjuder komvux, yrkeshögskola och företagsutbildningar inom barn och fritid för dig som arbetar inom området, för dig som vill utvecklas i din yrkesroll och för dig utan erfarenhet eller utbildning.

Kompetensutveckling inom förskola

Förskolan är en central och avgörande del av ett barns tidiga utveckling. Det är här de första stegen mot lärande, kreativitet och social interaktion tas, och dessa tidiga erfarenheter kommer att påverka barnens framtid på många sätt. För att säkerställa att förskolan ger en positiv och meningsfull upplevelse för barnen är det nödvändigt att både barn och personal trivs och aktivt arbetar med att skapa en främjande och rolig miljö.

För personalen inom förskolan är det viktigt att förstå att deras roll är av största betydelse. De är inte bara där för att övervaka barnen; de är pedagoger och mentorer som spelar en nyckelroll i barnens utveckling. För att kunna erbjuda den bästa möjliga miljön för barnen är det avgörande att personalen också trivs och är engagerade. För att uppnå detta är fortbildning och kontinuerligt lärande avgörande.

Olika utbildningstyper

Inom förskolan finns det många olika yrkesroller och titlar som man kan införskaffa sig. Ibland behöver man endast gå en enstaka kurs som fördjupar och utvecklar ens kunskap och ibland kan det behövas en längre utbildning. Vi på KUI har ett stort utbud av olika utbildningstyper för alla behov.

Företagsutbildning

Ibland finns behovet att inspireras på nytt och att få ta del av del allra senaste inom sin yrkesroll. För att matcha olika behov erbjuder vi olika utbildningstyper. Vilken passar dig och din arbetsplats?

Yrkeshögskola - YH

Arbetar du redan inom förskola men vill ta ett steg längre? Då är Yrkeshögskolan något för dig. Med hjälp av våra program och kurser kan du specialisera din kunskap och ta nästa steg inom yrket.

Komvux - Vuxenutbildning

För dig som vill starta ditt yrkesliv inom förskolan erbjuder vi olika utbildningar och kurser inom komvux. Du kan antingen gå en hel yrkesutbildning eller välja ut enstaka kurser. Vad passar dig bäst?

Vanliga frågor och svar

träd som växter ur en stam för att symbolisera utbildning för framtiden

UTBILDAR FÖR FRAMTIDEN

Med våra utbildningar får du en stark grund för din framtida karriär. Vi är dedikerade till att forma framtidens arbetskraft och ge dig de verktyg och kunskaper som krävs för att nå framgång i ditt yrkesliv. Din resa börjar här med oss på KUI.
Liten flicka kramar världen i symbol för att arbeta med människor

ARBETA MED MÄNNISKOR

Vi utbildar dig som vill arbeta med och för människor. Våra utbildningar är utformade för att inte bara förmedla tekniska färdigheter, utan även för att odla empati, kommunikation och förståelse. Om du delar vår passion, är KUI den perfekta vägen för att förverkliga din yrkesmässiga dröm och göra en positiv skillnad i människors liv.
Illustration av världens olika utbildningsfördelar för att symbolisera kompetens som gör skillnad i samhället

KOMPETENS SOM GÖR SKILLNAD

Vi är här för att stärka dig med de nödvändiga kompetenserna som kommer att forma ditt yrkesliv och ge dig möjligheten att göra en positiv inverkan i samhället. Vi är här för att hjälpa dig att förverkliga dina mål och drömmar. Din framtid och möjligheten att göra en meningsfull inverkan börjar här med oss.