×
 

Digital distansutbildning som livestream

Att delta i en digital utbildning utgör ett utmärkt alternativ till att träffas fysiskt på en plats. Det passar bra oavsett om du vill samla hela arbetsgruppen eller om du har några medarbetare som behöver förbättra sina färdigheter. Genom att välja en digital utbildningsplattform kan du spara både tid och resurser som annars skulle ha gått åt till att organisera och genomföra en fysisk träff.

Livestream med utbildare på plats

Våra utbildningar hålls alltid live med en utbildare närvarande. Det innebär att inget material är förinspelat, och du har möjlighet att interagera direkt med utbildaren och dina meddeltagare. Denna interaktivitet skapar en dynamisk utbildningsmiljö där du kan ställa frågor, diskutera ämnen och få omedelbara svar och feedback under kursens gång.

När en utbildare är närvarande blir varje kurs unik. Det möjliggör inte bara en personlig upplevelse utan ger också upphov till värdefulla diskussioner och utbyte av idéer inom gruppen. Dessa samtal kan berika din inlärning och ge dig en djupare förståelse för ämnet.

Livesänd webbutbildning

Ta del av uppdaterad information i realtid för en mer interaktiv och engagerande utbildningsupplevelse. Genom att delta direkt får du en känsla av att vara aktivt närvarande under utbildningen, vilket kan öka ditt engagemang och förståelse.

En kvalificerad och erfaren utbildare

Utbildaren levererar material på ett professionellt sätt och förmedlar insikter samt kunskap som är ovärderliga. Deltagarna har fördelen att lära sig av en expert inom ämnet, vilket ger en unik och värdefull inlärningsupplevelse.

Ställ frågor i realtid

Genom att använda chatten kan deltagarna snabbt ställa frågor och få omedelbara svar och förtydliganden. Detta skapar en interaktiv och responsiv lärandemiljö där deltagarna kan få hjälp med eventuella oklarheter direkt, vilket främjar en effektiv inlärningsprocess.

Enda kravet är internetuppkoppling

En av de mest uppenbara fördelarna med digital distansutbildning via livestream är möjligheten att delta var som helst där en internetuppkoppling är tillgänglig. Detta innebär att deltagarna inte längre är begränsade till en fysisk plats och därmed slipper de tidskrävande och ibland kostsamma resor till och från utbildningslokaler. Detta är särskilt fördelaktigt för organisationer med geografiskt utspridda team eller när deltagare inte kan lämna sina arbetsplatser under längre perioder.

Digital distansutbildning erbjuder också hög grad av anpassningsbarhet. Våra digitala utbildningsverktyg har inbyggda möjligheter för interaktion, inklusive diskussionsforum, chattfunktioner och möjligheten att ställa frågor i realtid. Detta skapar en dynamisk och engagerande inlärningsmiljö som främjar samarbete och kunskapsutbyte mellan deltagarna, även om de är geografiskt åtskilda.

Chatt för interaktivitet

För att ytterligare underlätta kommunikation och frågeställning erbjuder vi en chattfunktion där du kan skicka in dina frågor och kommentarer. Våra kontaktuppgifter finns alltid tillgängliga i chatten om du behöver extra assistans eller har specifika frågor som du vill ta upp.

Vi tar också tid under utbildningen för öppna diskussioner, där du har möjlighet att aktivera din kamera och mikrofon om du önskar. Detta skapar en ännu mer engagerande och personlig inlärningsmiljö. Dessutom erbjuder vi ofta mindre grupprum för diskussioner, vilket ger dig chansen att interagera mer direkt med dina meddeltagare och fördjupa din förståelse av ämnet. Vi tror på att skapa en rik och interaktiv utbildningsupplevelse för dig, och vi ser fram emot att utforska och lära tillsammans i våra kommande kurser.

Våra utbildningar hålls alltid live med en kompetent och erfaren utbildare på plats. Detta skapar en interaktiv och dynamisk inlärningsmiljö där deltagarna kan vara säkra på att de förstår och kan tillämpa det som presenteras. Det ger också utbildaren möjlighet att anpassa sig till deltagarnas behov och anpassa utbildningen för att säkerställa maximal effektivitet.

Under utbildningarna kan deltagare snabbt klargöra oklarheter, be om ytterligare förklaringar och diskutera olika perspektiv på ämnet genom att ställa frågor i realtid. Det brukar även förekomma viss interaktiv diskussion vilken är givande för att utforska olika synvinklar, dela erfarenheter och lära sig av varandras kunskap.

Kursintyg för digital distansutbildning

Efter avslutad distansutbildning får du ett kursintyg som bekräftar ditt deltagande. Det är därför viktigt att ditt namn stavas korrekt i bokningen för att säkerställa dess giltighet och riktighet. Detta intyg kan vara användbart som ett bevis på din kompetens och kan vara användbart för din professionella utveckling och karriärmöjligheter.

Utvärdering för utveckling

Efter att du har framgångsrikt avslutat en digital distansutbildning via livestream hos KompetensUtvecklingsInstitutet, får du möjlighet att ge din feedback genom en utvärdering som skickas till den mejladress du angav vid bokningen. Denna utvärdering är en viktig del av vår kontinuerliga förbättringsprocess och är till för att säkerställa att våra utbildningar uppfyller dina förväntningar och behov på bästa möjliga sätt.

Att fylla i utvärderingen tar bara några minuter av din tid, men din feedback har en stor inverkan. Genom att dela dina tankar och åsikter om utbildningen hjälper du oss att identifiera vad som fungerade bra och vad som kan förbättras. Detta ger oss värdefull insikt för att justera och anpassa våra utbildningar så att de fortsätter att vara relevanta och effektiva.

Kvalitet är av största vikt

För oss på KompetensUtvecklingsInstitutet är kvaliteten av yttersta vikt och den genomsyrar både vårt kursinnehåll och vår hantering av utbildningen. Vi tror på att erbjuda dig en distansutbildning som inte bara är informativ och lärorik utan också engagerande och relevant för dina behov.

Vår strävan efter kvalitet börjar redan vid bokningsprocessen. Vi vill att det ska vara så smidigt och enkelt som möjligt för dig att anmäla dig till våra kurser. Vår webbplats är utformad för att vara användarvänlig och informativ, och om du någonsin stöter på frågor eller behöver vägledning, finns vår kundtjänst tillgänglig för att hjälpa dig. Du kan nå oss via telefon, chatt eller mejl och vårt vänliga team är redo att svara på dina frågor och hjälpa dig genom bokningsprocessen.

När du väl är anmäld till en kurs strävar vi efter att göra din utbildningsresa så smidig och givande som möjligt. Vårt kursmaterial är noggrant utformat och uppdaterat för att säkerställa att det motsvarar de senaste trenderna och kraven inom ditt område. Vårt mål är att du ska uppleva en högkvalitativ och givande utbildning som hjälper dig att uppnå dina mål och utveckla dina kompetenser på bästa möjliga sätt.

föreställer ett exempel på ett kursintyg från KUI

Efter varje avslutad utbildning erhåller deltagaren ett kursintyg med namn och genomförd utbildning. Ett perfekt dokument att lägga till i sitt CV och på LinkedIn.

Vårt kursmaterial är noggrant utformat och uppdaterat för att säkerställa att det motsvarar de senaste trenderna och kraven inom ditt område. Vårt mål är att du ska uppleva en högkvalitativ och givande utbildning som hjälper dig att uppnå dina mål och utveckla dina kompetenser på bästa möjliga sätt.

Bekräftelse och kallelse

När du bokar en kurs hos oss kommer du att få en bekräftelse skickad till den mejladress du har angivit. Det är värt att notera att ibland kan detta viktiga e-postmeddelande hamna i din skräppostmapp, så var vänlig och kontrollera även den mappen för att säkerställa att du inte missar någon viktig information.

I bekräftelsen hittar du praktisk information om din kurs, inklusive kursdatum och tid, länkar till kursmaterial och information, samt faktureringsdetaljer och avbokningsregler. Det är viktigt att ha allt detta i åtanke för en smidig utbildningsupplevelse. Om du har några frågor, tveka inte att kontakta vår kundtjänst.

En vecka innan utbildningen kickar igång, skickar vi en kallelse till den mejladress du angav vid bokning. (Och ja, ibland hamnar den i skräpposten, så se till att kolla där om du inte ser den i din inkorg.) Kallelsen innehåller en åhörarkopior och deltagarlänken till utbildningens livestream verktyg.

För att göra din upplevelse så smidig som möjligt, inkluderar kallelsen också praktisk information om utbildningen. Du hittar en länk till en instruktionsfilm som guidar dig genom hur du ansluter digitalt och navigerar i verktyget. På så sätt är du väl förberedd och redo att ta del av kursinnehållet när det är dags.

Tydligt schema med pauser

Eftersom digitala utbildningar kan vara intensiva och kräva ökad koncentration och uppmärksamhet, prioriterar vi att skapa en balanserad och hållbar inlärningsmiljö. Därför tillhandahåller vi ett tydligt schema som inkluderar regelbundna pauser under kursens gång.

Dessa pauser är strategiskt planerade för att ge dig möjlighet att varva ned, sträcka på benen, och ta några djupa andetag. De är inte bara till för att ge fysisk återhämtning utan också för att ge dig tid att bearbeta och reflektera över det material du har tagit del av. På så sätt kan du bättre absorbera och förstå innehållet.

Åhörarkopior för distansutbildning

Åhörarkopiorna är utformade för att underlätta ditt antecknande under kursens gång. Många av våra utbildare använder PowerPoint-presentationer som en del av undervisningen, och att ha åhörarkopiorna utskrivna i förväg kan vara fördelaktigt. Det gör det enklare för dig att följa undervisningen, markera viktiga punkter och göra personliga anteckningar samtidigt som du har det skrivna materialet som stöd. På detta sätt kan du få ut mesta möjliga av kursinnehållet och säkerställa att du har allt du behöver för en framgångsrik inlärningsupplevelse.

I bekräftelsen hittar du praktisk information om din kurs, inklusive kursdatum och tid, länkar till kursmaterial och information, samt faktureringsdetaljer och avbokningsregler. Det är viktigt att ha allt detta i åtanke för en smidig utbildningsupplevelse. Om du har några frågor, tveka inte att kontakta vår kundtjänst.

Eftersom digitala utbildningar kan vara intensiva och kräva ökad koncentration och uppmärksamhet, prioriterar vi att skapa en balanserad och hållbar inlärningsmiljö. Därför tillhandahåller vi ett tydligt schema som inkluderar regelbundna pauser under kursens gång.

Microsoft Teams

Microsoft Teams är en mångsidig kommunikations- och samarbetsplattform utvecklad av Microsoft. Det har blivit en viktig del av Microsoft 365 (tidigare Office 365) och erbjuder en omfattande upplevelse för arbets- och utbildningsrelaterad kommunikation och samarbete. Plattformen möjliggör chatt i realtid i kanaler, vilka kan anpassas för specifika projekt eller ämnen. Dessutom är videomöten en kärnfunktion, vilket underlättar ansikte mot ansikte-interaktion, även när deltagarna är på olika platser.

Digital distansutbildning hos KUI

Öppna digitala utbildningar är fasta vad gäller datum och tid och de leds av erfarna utbildare som besitter specialkompetens inom sina respektive områden. Dessa utbildningar äger rum på distans och erbjuder deltagarna möjligheten att interagera direkt med utbildare och övriga deltagare. Detta främjar en intensiv inlärningsupplevelse med möjligheter till diskussioner, frågor och svar, samt praktiska övningar.

Välkomna!