×
 

Företagsutbildning

Har ni som arbetsgivare behov av att vidareutbilda er personal för att kvalitetssäkra kompetensen på arbetsplatsen? Är du som privatperson sugen på lite kunskap? Vill du utvecklas i din yrkesroll med ökad kompetens? Då har vi utbildningarna för er! Hos KUI kan du välja att vidareutbilda dig själv eller din personal med hjälp av våra olika utbildningstyper.

Kompetensutveckling som gör skillnad!

Med kvalitet och flexibilitet erbjuder vi företagsutbildning för både företag och privatpersoner inom vård, omsorg, förskola, skola eller fritidshem. Med vårt stora utbud av allt från öppna utbildningar och webbutbildningar till 100-tals uppdragsutbildningar har vi möjlighet att erbjuda kompetensutveckling i form av både färdiga och helt ny utbildningskoncept. Våra färdiga utbildningar kan alltid anpassas efter varje företags unika behov och vi kan även ta fram nya utbildningar tillsammans med er som uppdragsgivare. Läs mer om våra utbildningstyper. Vidareutbildning för din personal - Öka kompetens, trivsel och produktivitet inom företaget.

Navigera på sidan

KONTAKTA OSS


KUI Företagsutbildning
08-522 506 90

info@kui.se


Anmäl intresse till ditt yrkesområde »
Gå till vårt utbildningskalendarium »

Sök ditt svar i vår Kunskapsbank


HITTA UTBILDNING

YH-utbildningar inom LSS

Öppen utbildning

En öppen/bokningsbar utbildning är till för både privatpersoner och deltagare från olika företag och organisationer. I vårt utbud finns både hel- och halvdagsutbildningar, längre utbildningar och kvällsföreläsningar.

Uppdragsutbildning

Är du en arbetsgivare som vill stärka din verksamhet med ny kunskap eller fördjupad kompetens? Som företag eller organisation kan du anlita våra yrkeserfarna utbildare för att fortbilda din personal inom olika ämnen.
YH-utbildningar inom LSS

Webbutbildning

En webbutbildning är en utbildning som är helt digital och som du genomför via en dator eller mobil. De är på distans och du kan studera när, var och hur du vill. Både arbetsplatser och du som privatperson kan köra utbildningarna.
kvinnlig föreläsare står på scen under en konferens

Konferens

Varje år genomför vi konferenser framtagna för yrkesverksamma inom våra utbildningsområden. En konferens har alltid inslag av de senaste forskningsrönen, praktikfall från olika verksamheter och de mest aktuella frågorna som berör området.

Webinars

Webinars är kostnadsfria föreläsningar som äger rum online. Det är en flexibel metod för att dela kunskap, diskutera ämnen och interagera med deltagare över internet. Under ett webinar kan deltagarna lyssna på talaren, se presentationer och ställa frågor i realtid.

Fortbildning inom vård, omsorg, skola och förskola

Vi är specialiserade på utbildning inom vård, omsorg, skola, förskola och fritidshem. Alltid med målet att göra verklig skillnad för den enskilda personen, arbetsplatsen och de människor som de möter varje dag i sitt arbete. Vi följer ständigt med i utvecklingen och samarbetar med andra experter så att våra utbildningar alltid är aktuella och motsvarar efterfrågat kompetensbehov.

Flexibla lösningar

Vi arbetar i nära dialog med våra kunder för att hitta de mest effektiva lösningarna utifrån givna förutsättningar. Vår styrka är att med hög kompetens och kvalitet möta våra kunders behov snabbt och flexibelt.

Öppen utbildning

Till för både privatpersoner och deltagare från olika företag och organisationer. Du får ta del av aktuell forskning inom ämnet du valt, tips och verktyg för att implementera det i ditt yrke samt utbyta olika sorters erfarenheter med andra deltagare och självklart knyta nya kontakter. Läs mer »

Uppdragsutbildning

Till för arbetsgivare som vill stärka sin verksamhet med ny kunskap eller fördjupad kompetens. Anlita våra yrkeserfarna utbildare för att fortbilda din personal inom olika ämnen. Välj en färdig uppdragsutbildning eller anpassa en utbildning helt efter era behov. Läs mer »

Konferens

Våra konferenser är fyllda med föreläsningar som presenterar den senaste forskningen men även problemställningar inom respektive område. Vi erbjuder konferens inom förskola, LSS, äldreomsorg och för sjuksköterskor 4 gånger per år. Läs mer »

Experter

Vi har företagsutbildningar inom våra expertområden förskola, skola, fritidshem, LSS, äldreomsorg och psykiatri. Vi erbjuder även utbildningar för sjuksköterskor och chefer. Det finns väldigt goda chanser att vi har utbildningar inom just de ämnena som ni behöver.

Smidig bokning

Att boka en företagsutbildning går smidigt och snabbt. Du väljer enkelt utbildning, antal deltagare och skriver dina uppgifter direkt i bokningssystemet. Du kan även välja att få en PDF-faktura via mail.

Målinriktad utbildning för yrkesverksamma

Vår kompetensutvecklingsplattform erbjuder yrkesverksamma en målinriktad inlärningsupplevelse. Genom att anpassa utbildningar och moduler efter individuella yrkesfält och behov kan vi säkerställa att varje deltagare får relevant och praktisk kunskap som direkt kan tillämpas inom deras yrkesområde.

Dynamisk utformning, tillgänglig för alla

KUI strävar efter att göra kompetensutveckling tillgänglig för alla oavsett tid och plats. Genom flexibla strukturer och tillgängliga resurser har ni som företag möjligheten att helt själva bestämma upplägget. Detta möjliggör en sömlös integration av kompetensutveckling i er dagliga rutin utan att störa arbetsflödet.

Kompetensutveckling som gör skillnad

Upplev kompetensutveckling som verkligen gör skillnad! Vår engagerande utbildningsapproach är noggrant utformad och anpassad för att inte bara tillgodose individuella behov, utan också för att maximera lärande och öka kompetensen inom yrkesområdet. Genom interaktiva metoder siktar vi på att skapa en meningsfull inlärningsupplevelse.

NYHETER

Temainlägg: Internationella dagen mot ätstörningar
3 juni, 2024 KUI

Temainlägg: Internationella dagen mot ätstörningar

Temainlägg: Internationella dagen mot ätstörningar är en global temadag som syftar till att öka medvetenheten och sprida kunskap om dessa komplexa til...

Seminar: Värsta bästa nätet
3 juni, 2024 Företagsutbildning, Seminars

Seminar: Värsta bästa nätet

Ett seminarium i samarbete med Maria Dufva. Innehåll: Näthat, grooming och andra former av online-risker som utgör allvarliga hot mot barn.

5 SEPTEMBER 2024 - SEMINAR
14 maj, 2024 Företagsutbildning, Seminars

5 SEPTEMBER 2024 - SEMINAR

Ett seminarium i samarbete med Maria Dufva och Generation Pep. Seminariet grundar sig på på Maria Dufvas bok "Värsta bästa hälsan".

Temainlägg: Teckenspråkets dag
14 maj, 2024 KUI

Temainlägg: Teckenspråkets dag

Temainlägg: Teckenspråkets dag är en årlig hyllning till den rika kulturen och kommunikationsformen som teckenspråket representerar.

Temainlägg: Internationella sjuksköterskedagen
12 maj, 2024 KUI

Temainlägg: Internationella sjuksköterskedagen

Temainlägg: Internationella sjuksköterskedagen är en årlig hyllning till sjuksköterskors uthålliga engagemang och dedikation till att främja hälsa och...

25 SEPTEMBER 2024 - SEMINAR
7 maj, 2024 Företagsutbildning, Seminars

25 SEPTEMBER 2024 - SEMINAR

Att möta autister i vården

Kvalitetsresultat våren 2024
2 maj, 2024 KUI, Yrkeshögskola

Kvalitetsresultat våren 2024

Trumvirvel, tack! Vi är överlyckliga att presentera våra glittrande resultat från kvalitetsrapporten för våren 2024 vid KUI Yrkeshögskola!

28 MAJ 2024 - WEBINAR
25 april, 2024 Företagsutbildning, Webinars

28 MAJ 2024 - WEBINAR

Naturens matematiska hemligheter

Temainlägg: Lekens dag
25 april, 2024 KUI

Temainlägg: Lekens dag

Lekens dag hyllar den viktiga roll som lek och lekfullhet spelar i människors liv, oavsett ålder eller bakgrund.

Varför ska du studera till specialistundersköterska?
18 april, 2024 KUI, Yrkeshögskola

Varför ska du studera till specialistundersköterska?

Är du intresserad av en karriär inom vården som ger dig möjlighet att arbeta nära patienter och spela en avgörande roll i deras välmående? Då kan spec...

Köp klippkort och få upp till 25% rabatt
11 april, 2024 Företagsutbildning, KUI

Köp klippkort och få upp till 25% rabatt

Ett klippkort är ett betalnings- eller rabattkort som erbjuder dig möjlighet att köpa ett antal utbildningar till ett förmånligt pris.

Temainlägg: Internationella Parkinsondagen
11 april, 2024 KUI

Temainlägg: Internationella Parkinsondagen

Temainlägg: Internationella Parkinsondagen ska öka medvetenheten och hedra de miljontals människor som lever med denna neurologiska sjukdom

Varför ska du studera till barnskötare?
8 april, 2024 Komvux, KUI

Varför ska du studera till barnskötare?

Det är en fråga som många blivande elever ställer sig när de överväger sin utbildningsväg. Att bli en barnskötare är inte bara en karriär - det är en ...

Temainlägg: Internationella barnboksdagen
2 april, 2024 KUI

Temainlägg: Internationella barnboksdagen

Temainlägg: Internationella barnboksdagen är en hyllning till barnlitteraturen och firas varje år den 2 april för att hedra författaren Hans Christian...

Temainlägg: Downs syndrom dagen / Rocka sockorna dagen
21 mars, 2024 KUI

Temainlägg: Downs syndrom dagen / Rocka sockorna dagen

Internationella Downs syndromdagen syftar till att öka medvetenheten och främja acceptans för personer som lever med Downs syndrom.

Temainlägg: NPF-dagen
15 mars, 2024 KUI

Temainlägg: NPF-dagen

Temainlägg: NPF-dagen, som firas den 15 mars varje år, är en viktig dag för att uppmärksamma personer med neuropsykiatriska funktionsvariationer (NPF)...

Temainlägg: Matematikens dag
14 mars, 2024 KUI

Temainlägg: Matematikens dag

Matematikens dag, som firas den 14 mars varje år, är en hyllning till den universella språket för vetenskap och siffror.

Omniway är igång igen
12 januari, 2024 Komvux, KUI, Yrkeshögskola

Omniway är igång igen

Nu fungerar Omniway som vanligt igen! :D

Driftstörningar hos Omniway
12 januari, 2024 Komvux, KUI, Yrkeshögskola

Driftstörningar hos Omniway

Tyvärr är det driftstörningar hos Omniway just nu och det kan därför vara problem att logga in. Vi återkommer när felet är åtgärdat.

12 FEBRUARI 2024 - WEBINAR
9 januari, 2024 Företagsutbildning, Webinars

12 FEBRUARI 2024 - WEBINAR

Inkluderande pedagogik och förståelse för NPF i skolan

21 FEBRUARI 2024 - WEBINAR
9 januari, 2024 Företagsutbildning, Webinars

21 FEBRUARI 2024 - WEBINAR

Högläsning och Barns Språkliga Resa

Varför ska du studera till undersköterska?
2 januari, 2024 Komvux, KUI

Varför ska du studera till undersköterska?

Är du intresserad av att hjälpa andra och vill göra en verklig skillnad i människors liv? Att studera till undersköterska kan vara den perfekta vägen ...

Hilde Røed Melin om att vara yrkeslärare inom vård och omsorg
16 oktober, 2023 Komvux, KUI

Hilde Røed Melin om att vara yrkeslärare inom vård och omsorg

Intervju med Hilde Røed Melin om att vara yrkeslärare inom vård och omsorg hos KUI. Hon berättar vad som gör henne stolt och hur hon motiverar sina el...

KUI stärker äldreomsorgen i Norrtälje
4 oktober, 2023 Komvux, KUI

KUI stärker äldreomsorgen i Norrtälje

Norrtälje kommun startar projekt tillsammans med bl.a. KUI för att fler medarbetare ska kunna ansöka om den skyddade titeln undersköterska.

Omniway är igång igen
4 oktober, 2023 Komvux, KUI, Yrkeshögskola

Omniway är igång igen

Vi är glada att meddela att Omniway är igång igen efter dagens driftstopp!

Mia Winborg
4 april, 2023 Konferens FSK

Mia Winborg

Mia Winborg arbetar som kvalitetsledare för 4 förskolor inom Pysslingen Förskolor och har ...

Elise Sillevis Smitt
4 april, 2023 Konferens FSK

Elise Sillevis Smitt

Elise Sillevis Smitt arbetar som rektor för 4 förskolor inom Pysslingen Förskolor och har ...

Paulina Gunnardo
4 april, 2023 Konferens FSK

Paulina Gunnardo

Paulina är utbildad på masterprogrammet i psykologi, i familjebehandling med KBT, Motivera...

Cecilia Caiman
4 april, 2023 Konferens FSK

Cecilia Caiman

Filosofie Doktor i naturvetenskapsämnenas didaktik vid Stockholms universitet. Hon är bl.a...

Benjamin "Beppe" Singer
4 april, 2023 Konferens FSK

Benjamin "Beppe" Singer

Benjamin, tidigare kemist, lärare och rektor, är känd för allmänheten som programledare fö...

Anna-Karin Arnald
4 april, 2023 Konferens FSK

Anna-Karin Arnald

Anna-Karin är legitimerad Logoped och driver idag Funka Mera Norden AB, som erbjuder hjälp...

KUI deltar i Bazaren den 16-17 februari 2023
9 februari, 2023 Komvux, KUI, Stockholm UC, Yrkeshögskola

KUI deltar i Bazaren den 16-17 februari 2023

Söker du en ny spännande utbildning? Besök Bazaren den 16- 17 februari 2023! KUI kommer fi...

Lucka 24 | Adventskalender 2022
24 december, 2022 KUI

Lucka 24 | Adventskalender 2022

Under lucka nummer 24 önskar vi er alla en riktigt god jul!

Lucka 23 | Adventskalender 2022
23 december, 2022 KUI

Lucka 23 | Adventskalender 2022

Under lucka nummer 23 ger vi värdefulla tips för att göra ditt cv och personligt brev attr...

Lucka 22 | Adventskalender 2022
22 december, 2022 KUI

Lucka 22 | Adventskalender 2022

Under lucka nummer 22 ger vi tips om podcasten Sleep and Relax ASMR.

Lucka 21 | Adventskalender 2022
21 december, 2022 KUI

Lucka 21 | Adventskalender 2022

Under lucka nummer 21 säger vi grymt jobbat till alla elever i kurserna människors miljöer...

Lucka 20 | Adventskalender 2022
20 december, 2022 KUI

Lucka 20 | Adventskalender 2022

Under lucka nummer 20 får ni en fin julsång från våra elever i kurserna grundläggande vård...

Lucka 19 | Adventskalender 2022
19 december, 2022 KUI

Lucka 19 | Adventskalender 2022

Under lucka nummer 19 hyllar vi tre elever från programmet Hälsocoach och personlig tränar...

Lucka 18 | Adventskalender 2022
18 december, 2022 KUI

Lucka 18 | Adventskalender 2022

Under lucka nummer 18 ger vi dig en video om tydliggörande pedagogik gjorda av Pedagog Vär...

Lucka 12 | Adventskalender 2022
17 december, 2022 KUI

Lucka 12 | Adventskalender 2022

Under lucka nummer 12 ger vi dig en helt gratis mall för ett personligt brev som du kan la...

Lucka 16 | Adventskalender 2022
16 december, 2022 KUI

Lucka 16 | Adventskalender 2022

Under lucka nummer 16 hittar vi 5 stycken nya studietips för dig som vill lyckas med dina ...

Lucka 15 | Adventskalender 2022
15 december, 2022 KUI

Lucka 15 | Adventskalender 2022

Under lucka nummer 15 ger vi tips om podcasten Förskolepodden med Sofie och Josefin.

Lucka 14 | Adventskalender 2022
14 december, 2022 KUI

Lucka 14 | Adventskalender 2022

Under lucka nummer 14 ger vi dig en instruktionsvideo för hur du utför HLR på ett barn / b...

Lucka 13 | Adventskalender 2022
13 december, 2022 KUI

Lucka 13 | Adventskalender 2022

Under lucka nummer 13 ger vi dig ett fint luciatåg av KUIs personal. Sjung med till den fi...

Lucka 12 | Adventskalender 2022
12 december, 2022 KUI

Lucka 12 | Adventskalender 2022

Under lucka nummer 12 ger vi dig en helt gratis mall för ett personligt brev som du kan la...

Lucka 10 | Adventskalender 2022
10 december, 2022 KUI

Lucka 10 | Adventskalender 2022

Under lucka nummer 10 får du svaret på gåtan som vi ställde under lucka 9.

Lucka 9 | Adventskalender 2022
9 december, 2022 KUI

Lucka 9 | Adventskalender 2022

Under lucka nummer 9 får du en gåta att lösa. "Jag har aldrig funnits men jag kommer allti...

Lucka 8 | Adventskalender 2022
8 december, 2022 KUI

Lucka 8 | Adventskalender 2022

Under lucka nummer 8 ger vi dig en helt gratis CV-mall som du kan ladda ned och lägga till...

Lucka 7 | Adventskalender 2022
7 december, 2022 KUI

Lucka 7 | Adventskalender 2022

Under lucka nummer 7 ger vi tips om podcasten Snacka snyggt med Elaine Eksvärd.

Lucka 6 | Adventskalender 2022
6 december, 2022 KUI

Lucka 6 | Adventskalender 2022

Under lucka nummer 6 ger vi tips om hur du gratis skickar julklappar till barnen i Ukraina...

Lucka 5 | Adventskalender 2022
5 december, 2022 KUI

Lucka 5 | Adventskalender 2022

Under lucka nummer 5 ger vi tips om dokumentären "farväl far?" på svtplay. Filmen är en up...

Lucka 4 | Adventskalender 2022
4 december, 2022 KUI

Lucka 4 | Adventskalender 2022

Under lucka nummer 4 ger vi tips om dokumentären "är du där pappa?" på svtplay. Vid 68 års...

Lucka 3 | Adventskalender 2022
3 december, 2022 KUI

Lucka 3 | Adventskalender 2022

Under lucka nummer 3 ger vi tips om podcasten Swedish podcast for beginners. Podden lär di...

Lucka 2 | Adventskalender 2022
2 december, 2022 KUI

Lucka 2 | Adventskalender 2022

Under lucka nummer 2 ger vi tips om hjärt- och lungräddning. Visste ni att man kan ge hjär...

Lucka 1 | Adventskalender 2022
1 december, 2022 KUI

Lucka 1 | Adventskalender 2022

Under lucka nummer 1 hittar vi 5 stycken studietips för dig som vill lyckas med dina studi...

Queen Silvia Nursing Award
6 oktober, 2022 Företagsutbildning, Komvux, KUI, Yrkeshögskola

Queen Silvia Nursing Award

Nu kan även undersköterskor och undersköterskestudenter kan ansöka till Queen Silvia Nursi...

Tack till alla som deltog!
5 oktober, 2022 Företagsutbildning

Tack till alla som deltog!

Den 5 oktober 2022 genomfördes rikskonferens kvalitet inom förskola och vilken konferens det var!

Världslärardagen
5 oktober, 2022 KUI

Världslärardagen

Den 5 oktober 2022 firar vi internationella lärardagen, eller värdslärardagen som påminner...

Intervju med Ellinor Isfors
27 september, 2022 Konferens LSS

Intervju med Ellinor Isfors

Maria pratar om sexuell hälsa inom LSS-verksamhet. Att få ha en god sexuell hälsa är fakti...

Queen Silvia Nursing Award
12 maj, 2022 Företagsutbildning, Komvux, KUI, Yrkeshögskola

Queen Silvia Nursing Award

Nu kan även undersköterskor och undersköterskestudenter kan ansöka till Queen Silvia Nursi...

93% är i sysselsättning efter avslutade studier inom KUI vux...
5 maj, 2022 Komvux, KUI

93% är i sysselsättning efter avslutade studier inom KUI vux...

Vårens undersökning visar att 93% av våra elever är i sysselsättning 3-6 månader efter avs...

Intervju med Maria Heimer
4 maj, 2022 Konferens FSK

Intervju med Maria Heimer

Maria pratar om vikten av högläsning och var det kan ge för goda resultat i barns utveckli...

Intervju med Niklas Pramling
4 maj, 2022 Konferens FSK

Intervju med Niklas Pramling

Niklas berättar om hur viktigt det är att barn leker och hur de utvecklas och lär sig unde...

Intervju med Polly Björk-Willén
4 maj, 2022 Konferens FSK

Intervju med Polly Björk-Willén

Polly pratar om barns språk och hur viktigt det är. Hon berättar att leken är otroligt vik...

Nyhetsbrev Äldreomsorg 1 februari 2022
1 februari, 2022 Företagsutbildning

Nyhetsbrev Äldreomsorg 1 februari 2022

Se månadens tips på utbildningar inom äldreomsorg och hemtjänst. Kompe...

Nyhetsbrev Förskola 1 februari 2022
1 februari, 2022 Företagsutbildning

Nyhetsbrev Förskola 1 februari 2022

Se månadens tips på utbildningar inom förskolan. Kompetensutveckling p...

Nyhetsbrev LSS & Psykiatri 1 februari 2022
1 februari, 2022 Företagsutbildning

Nyhetsbrev LSS & Psykiatri 1 februari 2022

Se månadens tips på utbildningar inom LSS och Psykiatri. Kompetensutveckling för dig inom ...

Nyhetsbrev LSS & Psykiatri mars 2022
17 januari, 2022 Företagsutbildning

Nyhetsbrev LSS & Psykiatri mars 2022

Se månadens tips på utbildningar inom LSS och Psykiatri. Kompetensutve...

Nyhetsbrev Förskola mars 2022
17 januari, 2022 Företagsutbildning

Nyhetsbrev Förskola mars 2022

Se månadens tips på utbildningar inom förskolan. Kompetensutveckling p...

Nyhetsbrev Äldreomsorg mars 2022
17 januari, 2022 Företagsutbildning

Nyhetsbrev Äldreomsorg mars 2022

Se månadens tips på utbildningar inom äldreomsorg och hemtjänst. Kompe...

Formulären fungerar igen!
15 oktober, 2021 Företagsutbildning

Formulären fungerar igen!

Skicka en förfrågan till Företagsutbildn...

Tekniskt fel på formulär
11 oktober, 2021 Företagsutbildning

Tekniskt fel på formulär

Kontakt oss direkt för att göra en förfr...

Ny rikskonferens i mars 2022
5 oktober, 2021 Företagsutbildning

Ny rikskonferens i mars 2022

Hur kan vi öka förmågan att samtala och bemöta? Är alla äldre ensamma ...

KUI är fullvärdig medlem i Yrk...
20 maj, 2021 KUI, Yrkeshögskola

KUI är fullvärdig medlem i Yrk...

Kompetensutvecklingsinstitutet har blivit tilldelat ett offi...

Recensioner om Rikskonferensen Kvalitet inom hemsj...
16 april, 2021 Företagsutbildning

Recensioner om Rikskonferensen Kvalitet inom hemsj...

Läs några av recensionerna från deltagarna av Rikskonferensen Kvalitet...

Kunskapsbanken ger dig svaret ...
13 april, 2021 KUI

Kunskapsbanken ger dig svaret ...

Sök bland våra vanligaste frågor och sva...

Chatta med oss
6 april, 2021 KUI

Chatta med oss

Nu har KompetensUtvecklingsInstitutet bl...

Röj undan hindren och skapa en...
5 mars, 2021 KUI

Röj undan hindren och skapa en...

Debattartikel i Dagens samhälle

Webbutbildningar - Linné Omsorg AB
26 februari, 2021 Företagsutbildning

Webbutbildningar - Linné Omsorg AB

För ny personal inom äldreomsorg och hem...

Att åldras med intellektuell funktionsne...
18 februari, 2021 Företagsutbildning

Att åldras med intellektuell funktionsne...

För personal inom Enskede-Årsta-Vantör s...

Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar - Norrtälje kommun...
17 februari, 2021 Företagsutbildning

Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar - Norrtälje kommun...

För skötare som jobbar inom socialpsykia...

Självskadebeteende - Norrtälje...
17 februari, 2021 Företagsutbildning

Självskadebeteende - Norrtälje...

För skötare som jobbar inom socialpsykia...

Social dokumentation – Socialförvaltning...
8 februari, 2021 Företagsutbildning

Social dokumentation – Socialförvaltning...

För personal inom socialförvaltningen. ...

Lågaffektivt bemötande - Norrtälje kommu...
5 februari, 2021 Företagsutbildning

Lågaffektivt bemötande - Norrtälje kommu...

För skötare som jobbar inom socialpsykia...

Epilepsi – JAG kooperativet
4 februari, 2021 Företagsutbildning

Epilepsi – JAG kooperativet

För personal som arbetar inom verksamhet...

kui logotyp
4 februari, 2021 Företagsutbildning

Palliativ vård - Eskilstuna kommun

För sjuksköterskor inom som arbetar inom...

Basala hygienrutiner - Äldreförvaltningen  Stockho...
3 februari, 2021 Företagsutbildning

Basala hygienrutiner - Äldreförvaltningen Stockho...

För personal inom äldreomsorg, hemtjänst...

Att möta människor med personlighetsstör...
1 februari, 2021 Företagsutbildning

Att möta människor med personlighetsstör...

För skötare som jobbar inom socialpsykia...

kui logotyp
1 februari, 2021 Företagsutbildning

Att möta människor med missbru...

För skötare som jobbar inom socialpsykia...

Att arbeta behovsstyrt enligt IBIC – Daglig Verksamhet
27 januari, 2021 Företagsutbildning

Att arbeta behovsstyrt enligt IBIC – Daglig Verksamhet

För personal inom daglig verksamhet.

Värdegrund, bemötande och förhållningssä...
26 januari, 2021 Företagsutbildning

Värdegrund, bemötande och förhållningssä...

För skötare som jobbar inom socialpsykia...

Assistentutbildning – Socialförvaltninge...
25 januari, 2021 Företagsutbildning

Assistentutbildning – Socialförvaltninge...

För personal inom socialförvaltningen. ...

Motiverande samtal, fördjupning – Liding...
25 januari, 2021 Företagsutbildning

Motiverande samtal, fördjupning – Liding...

För arbets-och studiecoacher inom social...

Utbildning för sjuksköterskor – Eskilstu...
19 januari, 2021 Företagsutbildning

Utbildning för sjuksköterskor – Eskilstu...

Skräddarsydd utbildning för sjukskötersk...

Våra utbildningar och konferenser genomförs digitalt t.o.m. april 2021
11 januari, 2021 Företagsutbildning

Våra utbildningar och konferenser genomförs digitalt t.o.m. april 2021

Våra utbildningar och konferenser genomförs digitalt t.o.m. april 2021 Vi på KUI fortsätter att göra vårt bästa för att hitta flexibla lösningar i den tid som råder. Enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och i den situation vi befinner oss i har vi därför beslutat att alla våra utbildningar och konferenser genomförs digitalt t.o.m. april 2021 Välkommen med...

Epilepsi – Socialförvaltningen Stockholm...
8 januari, 2021 Företagsutbildning

Epilepsi – Socialförvaltningen Stockholm...

För chefer och medarbetare inom socialfö...

kui logotyp
2 januari, 2021 Företagsutbildning

Anhörigstöd inom omsorgen – Kommunförbun...

För personal inom äldreomsorg och hemtjä...

Självskadebeteende – Region Västmanland...
1 januari, 2021 Företagsutbildning

Självskadebeteende – Region Västmanland...

För sjuksköterskor och psykiatrisjuksköt...

Sexuell hälsa och funktionsnedsättning –...
1 januari, 2021 Företagsutbildning

Sexuell hälsa och funktionsnedsättning –...

För personal inom LSS-verksamheten.

Utbildning för företag

Våra utbildningar hjälper er att hålla er personal uppdaterade inom sina olika yrkesroller och ger er chansen att ligga i framkant när det kommer till kompetensnivån på er arbetsplats. Våra uppdragsutbildningar är specifikt framtagna för arbetsplatser inom våra olika utbildningsområden och varenda en går att anpassa helt efter era önskemål. Utbildningarna går att genomföra på er egen arbetsplats, på våra utbildningscenter runt om i Sverige eller på distans via MS Teams.

Vidareutbildning ger ökade resultat

Vidareutbildning för medarbetare kommer bli allt viktigare för företag i framtiden. Att du som arbetsgivare är villig att ge din personal möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling skickar en viktig signal om att du som företag tar ansvar och prioriterar kompetent personal och detta leder även till ökad trivsel och arbetsglädje hos dina medarbetare. Arbetsgivare som utvecklar sina medarbetare med hjälp av vidareutbildning och kompetensutveckling får både ökad effektivitet och produktivitet och ger dig högre konkurrenskraft på arbetsmarknaden.

En arbetsplats med välmående personal som trivs i arbetet är en förutsättning för att uppnå företagets vision och mål. Bara med en motiverad personal kan ni ligga i framkant. Genom att anpassa våra utbildningar efter era behov ger vi ert företag kompetens som gör skillnad.

Kompetensutveckling för chefer och medarbetare

KUI erbjuder kompetensutveckling för både chefer och medarbetare inom våra utbildningsområden. Ett gott ledarskap leder till en fungerande och välmående arbetsgrupp. Vi erbjuder bland annat företagsutbildning inom kommunikation och arbetsmiljö för att öka era chanser till en stimulerande och god arbetsplats. Kompetensutveckling är viktigt för alla yrkesverksamma personer. Genom utbildning får du inte bara nya kunskaper och insikter du får dessutom chans att dela idéer och visioner med branschkollegor. Vidareutbildning ökar möjligheten att följa med i utvecklingen och ger bättre förutsättningar för ett gott arbetsliv.

Kompetensutveckling för privatpersoner

Är du sugen på lite ny eller fördjupad kunskap inom ditt yrkesfält? Våra utbildningar ger dig högre kompetens och en extra skjuts i din karriär som kan göra dig attraktivare på arbetsmarknaden. Vi har utbildningar för dig som arbetar inom vård, omsorg, förskola, skola eller fritidshem. Våra öppna utbildningar är framtagna för dig som vill gå enstaka kompetenshöjande kurser. Vi har hel- och halvdagsutbildningar, kvällsföreläsningar på distans och längre utbildningar på cirka 2-3 dagar.

VÅRA UTBILDNINGSOMRÅDEN

FÖRSKOLA

KUI har ett stort utbud av företagsutbildningar för dig som arbetar inom förskola och liknande pedagogisk verksamhet. Vi har öppna utbildningstillfällen, konferenser och 100-tals utbildningskoncept.

SKOLA

KUI har ett stort utbud av företagsutbildningar för dig som arbetar inom skola eller liknande pedagogisk verksamhet. Vi har öppna utbildningstillfällen och 100-tals utbildningskoncept.

FRITIDSHEM

KUI har ett stort utbud av företagsutbildningar för dig som arbetar inom fritidshem och liknande pedagogisk verksamhet. Vi har öppna utbildningstillfällen, konferenser och 100-tals utbildningskoncept.

PSYKIATRI

KUI har ett stort utbud av företagsutbildningar för dig som arbetar inom psykiatrisk verksamhet eller möter personer med psykiatriska diagnoser inom andra verksamheter. Vi har öppna utbildningstillfällen, konferenser och 100-tals utbildning

LSS-VERKSAMHET

KUI har ett stort utbud av företagsutbildningar för dig som arbetar inom LSS och funktionsvariation, oavsett yrkesroll. Vi har öppna utbildningstillfällen, konferenser och 100-tals utbildningar.

ÄLDREOMSORG

KUI har ett stort utbud av företagsutbildningar för dig som arbetar inom äldreomsorg, äldrevård eller hemtjänst. Vi har öppna utbildningstillfällen, konferenser och 100-tals utbildningar.

Sjuksköterska

KUI har ett stort utbud av företagsutbildningar för dig som sjuksköterska. Vi har öppna utbildningstillfällen, konferenser och 100-tals utbildningar.

Frågor och svar