×
 

PÅ GÅNG HOS KUI STOCKHOLM

08
juni

Sökstuga hos KUI Stockholm

Välkommen på sökstuga hos KUI Stockholm den 8 juni kl. 14-16. Anmäl dig för att få påminne...
09
juni

Sökstuga hos KUI Stockholm

Välkommen på sökstuga hos KUI Stockholm den 9 juni kl. 14-16. Anmäl dig för att få påminne...
14
augusti

Sista ansökan till YH-kurser

Den 14 augusti stänger ansökan till våra korta YH-...
25
december

Studieuppehåll Komvux i Stockholm

Studieuppehåll för dig som studerar hos KUI Stockholm mellan 25 december 2023 till och med...

Stockholm utbildningscenter

Välkommen till vårt utbildningscenter i Stockholm som ligger på Drottningholmsvägen 37. Här kan du studera på både komvux- och yrkeshögskolenivå. Komvux är till för dig som vill få ett framtidsyrke, yrkesväxla eller bredda din kompetens. Yrkeshögskola är för dig som arbetar inom vård, omsorg, förskola och vill ta nästa steg!

Vad är komvux?

I Stockholm kan du studera på komvuxnivå. Komvux är till för dig som behöver komplettera din utbildning på gymnasienivå. 

Till exempel om du saknar eller har en ofullständig gymnasieutbildning, eller behöver komplettera den gymnasieutbildning du har för att få behörighet till högskolan. Den gymnasiala vuxenutbildningen har samma läroplan och följer samma kursplaner som den vanliga gymnasieskolan, och ger samma kompetens.

Ansökan komvux

I Stockholm erbjuder vi yrkesutbildning inom barn och fritid, vård och omsorg samt friskvård och hälsa. Målet med vår utbildning är att de ska leda till jobb eller komplettera din nuvarande kompetens. Ansök till utbildningen genom din hemkommuns vuxenutbildning. Starta din framtid idag!

Vad är Yrkeshögskola?

På en yrkeshögskola utbildar du dig till ett visst yrke och för ett speciellt yrkesområde. Yrkeshögskolan passar dig som antingen vill specialisera dig inom ditt yrke. En yh-utbildning är svaret på arbetsmarknadens behov. Det betyder att nya utbildningar startar och gamla läggs ner och att innehåll och inriktning på utbildningarna varierar utifrån det aktuella behovet.

Ansökan Yrkeshögskola

I Stockholm erbjuder vi både långa och korta yrkeshögskoleutbildningar inom vård och omsorg och barn och fritid, alla på distans. Du läser på halvfart och distans så att du kan kombinera arbete med studier. Du ansöker via respektive utbildningssida.

Företagsutbildning

Vidareutbilda dig med KUIs företagsutbildningar. Boka som företag eller privatperson! Tack vare vår spetskompetens inom vård, omsorg, förskola och fritidshem, kan vi hjälpa dig med allt från dagskurser till specialanpassade utbildningar för din arbetsplats. Boka en kurs direkt eller kontakta oss om du söker en utbildning anpassad efter ditt företags behov.

Hitta utbildning och kurser

Vi kan inte hitta några kurser / program som matchar dina sökkriterier.

Intresseanmälan

Observera att det här inte är en ansökan. Ansökan gör du via vuxenutbildningen i din hemkommun.

Välj din hemkommun
Välj utbildning

Personuppgiftspolicy

Inledning

Den här personuppgiftspolicyn redogör för hur bolag inom Academedia koncernen (Academedia Group AB, org.nr. 556806-1369) hanterar dina personuppgifter när du exempelvis gjort en intresseanmälan eller bett något av våra bolag skicka riktad information/marknadsföring till dig.

Hantering av personuppgifter

När du skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till öppet hus, bokar studievägledning eller vill ta emot marknadsföring, information och påminnelser om våra skolor, behöver du lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter. De personuppgifter som vi behandlar om dig är ditt namn, din adress, din e-postadress, ditt telefonnummer, utbildning eller kurs samt studieort/kommun. Vi behandlar dessa uppgifter om dig i IT-system som används av bolag inom AcadeMedia-koncernen.

Intresseformulär

När du gör en intresseanmälan godkänner du att vi skickar information och marknadsföring om utbildningar och nyheter från oss. Du kan när som helst välja att avprenumerera, längst ned i utskicket, du kan också avprenumerera genom att kontakta oss info@kui.se Vi använder oss av automatiserat individuellt beslutsfattande och profilering när vi skickar ut marknadsföring och annan information till dig, baserat på vilka utbildningar och kurser du sökt. Du som lämnar dina uppgifter vid en intresseanmälan kommer ta del av marknadsföring i form av e-postutskick samt marknadsföring som kan ske i de digitala kanalerna Metas plattform och på Googles nätverk.

Uppgifterna du lämnar kan delas med dessa plattformar och anonymiseras/hashkrypteras i samband med det, i syfte att marknadsföra mot personer av liknande intressen, så kallade anpassade målgrupper.

Fyller du i ett intresseformulär på Google, Facebook eller Instagram kommer den informationen samlas in från respektive varumärkes konto på Metas alternativt Googles plattform för att sedan behandlas i respektive varumärkes system för intresseanmälan. Uppgifterna på Meta lagras i 90 dagar. Uppgifterna på Google lagras i 30 dagar.

Dina personuppgifter

De personuppgifter som vi samlar in används för att vi ska kunna uppfylla våra åtaganden mot dig. Genom att lämna ditt samtycke, godkänner du att vi använder dina personuppgifter för följande ändamål:

 • Skickar dina kontaktuppgifter vidare till de skolor du visat intresse för
 • Fullgöra våra förpliktelser enligt avtal och/eller gällande lagstiftning
 • Tillhandahålla dig riktad marknadsföring eller andra meddelanden och påminnelser baserat på din intresseanmälan

Utöver vad som framgår ovan kan vi komma att lagra trafiken i syfte att förbättra webbplatsen, samt för att efterkomma anmodan från myndighet eller att upptäcka och förebygga olagliga aktiviteter. Det innebär även att vi lagrar din IP-adress som du lämnat ditt samtycke till. Läs mer om hur vi behandlar cookies här.

Vi kan komma att dela dina personuppgifter till dotterbolag inom koncernen i syfte att kommunicera med dig om så är nödvändigt för att fullgöra våra förpliktelser gentemot dig och i övrigt fullgöra våra skyldigheter. Vi kan komma att lämna ut nödvändig information till myndigheter som vi enligt lag måste lämna ut information till. Vi kommer aldrig att utlämna dina personuppgifter till tredje part som inte är behörig att ta del av dina personuppgifter.

Dina rättigheter

Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Du har rätt att närsomhelst kontakta oss för att få ut information om vilka uppgifter vi behandlar om dig (registerutdrag), samt för att begära rättelse eller om du vill att vi raderar uppgifterna. Uppgifterna lagras i tre år.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. På sidan trygg.academedia.se kan du läsa mer information om vad, hur och för vilka ändamål vi behandlar personuppgifter och din rätt att få veta vilka personuppgifter vi behandlar om dig.

Du hittar hela vår policy här. https://trygg.academedia.se/

Kontaktuppgifter

Vill du komma i kontakt med våra dataskyddsombud gör du det enklast här, dataskydd@academedia.se

Rättighetsutövning gällande behandling av dina personuppgifter

Om du vill begära rättelse, radering eller veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter, kontakta dataskydd@academedia.se.

Senast uppdaterad: 2022-10-07

Hitta utbildning

Vi kan inte hitta några kurser / program som matchar dina sökkriterier.

Gör en intresseanmälan

När du gör en intresseanmälan till KUI Yrkeshögskola får du information om våra kurser och kommande kursstarter. Du får information om andra evenemang kopplade till YH, såsom öppna hus och mässor. Det är gratis att anmäla intresse och du kan närsomhelst avsluta din prenumeration.
Intresseanmälan YH

Välj utbildningar och kurser

Välj vilka kurser eller utbildningar du är intresserade av för att få rätt sorts utskick. Du kan välja mellan alla våra långa YH-utbildningar på 2 år, våra YH-flex utbildningar eller våra korta YH-kurser. Du kan anmäla dig till fler.

Anmäl intresse

Gör en intresseanmälan så får du löpande information om kommande studiestarter, ansökningsdatum och andra evenemang kopplade till KUI yrkeshögskola. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Välj utbildning (du kan välja flera)

Genom att fylla i en intresseanmälan samtycker du till att få utskick om vald utbildning där vi informerar om utbildningen, viktiga datum och hur du ansöker. Vi kommer då att behandla ditt namn, e-postadress och mobilnummer med stöd av ditt samtycke fram tills att du återkallar samtycket, avregistrerar dig från våra utskick, eller på annat sätt invänder mot marknadsföringen.

När du skickar in en intresseanmälan samtycker du även till att vi använder informationen du angett i formuläret tillsammans med informationen du anger om du påbörjar en ansökan via YH-antagningen. Informationen vi använder från din ansökan är e-post, status och vald utbildning, syftet är att anpassa våra utskick så de blir mer relevanta för dig utifrån var i ansökningsprocessen du befinner dig.

Våra informationsutskick innehåller så kallade spårningspixlar, vilket är ett vanligt sätt för att se om utskicken blir öppnade av mottagarna. På ett liknande sätt kan vi även se om mottagarna klickar på länkarna samt vilka länkar de klickar på. Vi använder denna information främst för statistisk analys av våra utskick för att se hur vi kan förbättra utskicken så att de blir mer intressanta för mottagaren. Hanteringen av spårningspixlar sker med hjälp av Microsoft Dynamics och Edit News.

Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att kontakta info@kui.se eller genom att klicka på avregistreringslänken som finns i alla utskick. Återkallande av ditt samtycke påverkar inte lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.

Du har även rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. Klicka här för att läsa mer om dina rättigheter och hur vi hanterar personuppgifter.

Vill du inte samtycka till ovan kan du istället maila oss yrkeshogskola@kui.se

 

 

 

 

Hitta din företagsutbildning

YH-utbildningar inom LSS

ÖPPEN UTBILDNING

En öppen/bokningsbar utbildning är till för både privatpersoner och deltagare från olika företag och organisationer.

UPPDRAGSUTBILDNING

Är du en arbetsgivare som vill stärka din verksamhet med ny kunskap eller fördjupad kompetens? Som företag kan du anlita våra yrkeserfarna utbildare.
YH-utbildningar inom LSS

WEBBUTBILDNING

En webbutbildning är helt digital och du genomför den via en dator eller mobil. De är på distans och du kan studera när, var och hur du vill. Både arbetsplatser och du som privatperson kan boka en webbutbildning.

Anmäl intresse

I våra utskick får du information och tips om våra olika öppna utbildningar och konferenser. Du väljer vilka yrkesområden som du vill hålla dig uppdaterad om. Detta är helt kostnadsfritt.

Välj områden

Välj vilka områden du vill hålla dig uppdaterad inom och fyll sedan i dina uppgifter. Du kan när som helst avsluta ditt intresse genom att klicka på ”Avsluta din prenumeration” längst ner i mailen.

Anmäl intresse

Anmäl intresse inom din yrkeskategori så håller vi dig uppdaterad om kommande utbildningar, konferenser och evenemang. Välj vilka utbildningsområden du är intresserad av.

Välj intresseområde

Personuppgiftspolicy

Inledning

Den här personuppgiftspolicyn redogör för hur bolag inom Academedia koncernen (Academedia Group AB, org.nr. 556806-1369) hanterar dina personuppgifter när du exempelvis gjort en intresseanmälan eller bett något av våra bolag skicka riktad information/marknadsföring till dig.

Hantering av personuppgifter

När du skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till öppet hus, bokar studievägledning eller vill ta emot marknadsföring, information och påminnelser om våra skolor, behöver du lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter. De personuppgifter som vi behandlar om dig är ditt namn, din adress, din e-postadress, ditt telefonnummer, utbildning eller kurs samt studieort/kommun. Vi behandlar dessa uppgifter om dig i IT-system som används av bolag inom AcadeMedia-koncernen.

Intresseformulär

När du gör en intresseanmälan godkänner du att vi skickar information och marknadsföring om utbildningar och nyheter från oss. Du kan när som helst välja att avprenumerera, längst ned i utskicket, du kan också avprenumerera genom att kontakta oss info@kui.se Vi använder oss av automatiserat individuellt beslutsfattande och profilering när vi skickar ut marknadsföring och annan information till dig, baserat på vilka utbildningar och kurser du sökt. Du som lämnar dina uppgifter vid en intresseanmälan kommer ta del av marknadsföring i form av e-postutskick samt marknadsföring som kan ske i de digitala kanalerna Metas plattform och på Googles nätverk.

Uppgifterna du lämnar kan delas med dessa plattformar och anonymiseras/hashkrypteras i samband med det, i syfte att marknadsföra mot personer av liknande intressen, så kallade anpassade målgrupper.

Fyller du i ett intresseformulär på Google, Facebook eller Instagram kommer den informationen samlas in från respektive varumärkes konto på Metas alternativt Googles plattform för att sedan behandlas i respektive varumärkes system för intresseanmälan. Uppgifterna på Meta lagras i 90 dagar. Uppgifterna på Google lagras i 30 dagar.

Dina personuppgifter

De personuppgifter som vi samlar in används för att vi ska kunna uppfylla våra åtaganden mot dig. Genom att lämna ditt samtycke, godkänner du att vi använder dina personuppgifter för följande ändamål:

 • Skickar dina kontaktuppgifter vidare till de skolor du visat intresse för
 • Fullgöra våra förpliktelser enligt avtal och/eller gällande lagstiftning
 • Tillhandahålla dig riktad marknadsföring eller andra meddelanden och påminnelser baserat på din intresseanmälan

Utöver vad som framgår ovan kan vi komma att lagra trafiken i syfte att förbättra webbplatsen, samt för att efterkomma anmodan från myndighet eller att upptäcka och förebygga olagliga aktiviteter. Det innebär även att vi lagrar din IP-adress som du lämnat ditt samtycke till. Läs mer om hur vi behandlar cookies här.

Vi kan komma att dela dina personuppgifter till dotterbolag inom koncernen i syfte att kommunicera med dig om så är nödvändigt för att fullgöra våra förpliktelser gentemot dig och i övrigt fullgöra våra skyldigheter. Vi kan komma att lämna ut nödvändig information till myndigheter som vi enligt lag måste lämna ut information till. Vi kommer aldrig att utlämna dina personuppgifter till tredje part som inte är behörig att ta del av dina personuppgifter.

Dina rättigheter

Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Du har rätt att närsomhelst kontakta oss för att få ut information om vilka uppgifter vi behandlar om dig (registerutdrag), samt för att begära rättelse eller om du vill att vi raderar uppgifterna. Uppgifterna lagras i tre år.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. På sidan trygg.academedia.se kan du läsa mer information om vad, hur och för vilka ändamål vi behandlar personuppgifter och din rätt att få veta vilka personuppgifter vi behandlar om dig.

Du hittar hela vår policy här. https://trygg.academedia.se/

Kontaktuppgifter

Vill du komma i kontakt med våra dataskyddsombud gör du det enklast här, dataskydd@academedia.se

Rättighetsutövning gällande behandling av dina personuppgifter

Om du vill begära rättelse, radering eller veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter, kontakta dataskydd@academedia.se.

Senast uppdaterad: 2022-10-07

Hitta till Stockholm Utbildningscenter

Välkommen till Stockholm utbildningscenter. Vi finns på Drottningholmsvägen 37 på Fridhemsplan, Kungsholmen. Hit har du många alternativa kommunikationsvägar med både buss, pendeltåg och tunnelbana.

Tunnelbana

Tunnelbanans gröna eller blåa linje till Fridhemsplan. Uppgång Drottningholmsvägen. När du kommer ut från t-banan går du över Drottningholmsgatan och följer den ned åt höger.

Bussar

 • Blåbuss 1 Stora Essingen – Fridhemsplan – Hötorget – Stureplan – Gärdet – Frihamnen
 • Blåbuss 3 Karolinska sjukhuset – S:t Eriksplan – Fridhemsplan – Tegelbacken – Slussen – Skanstull – Södersjukhuset
 • Blåbuss 3 Radiohuset – Värtavägen – Östra stn – S:t Eriksplan – Fridhemsplan – Hornstull – Södra stn – Gullmarsplan
 • Buss 50 Hornsberg – Fridhemsplan – Centralen – Odenplan – Stora Lappkärrsberget
 • Buss 53 Fridhemsplan – Centralen – Slussen – Tjärhovsplan – Henriksdalsberget (- Finnberget)
 • Buss 54 Reimersholme – Fridhemsplan – Centralen – Storängsbotten
 • Buss 56 Hornsberg – Stadshagsplan – Fridhemsplan – Lilla Essingen – Stora Essingen
 • Buss 77 Liljeholmen – Fridhemsplan – S:t Eriksplan – Karolinska sjukhuset
 • Buss 153 Fridhemsplan – Västerbroplan – Marievik – Mälarhöjden – Bredäng

Pendeltåg

Pendeltåg till Odenplan och därifrån t-bana till Fridhemsplan.

Stockholm Utbildningscenter

Besöksadress

Drottningholmsvägen 37

11242 Stockholm

Postadress

Drottningholmsvägen 37

112 42 Stockholm

Välkommen till Stockholms utbildningscenter

I våra fina och ljusa lokaler finns klassrum i olika storlekar, metodrum för praktiska övningar och trevliga elevutrymmen där du kan studera och umgås med andra elever. I elevköken finns vattenkokare, kylskåp och mikrovågsugnar om du vill värma din lunch. Här är full aktivitet under dagen. I vår datasal kan du använda datorer på plats i lokalen under din studietid. Studieverkstad erbjuds varje vecka där du kan få extra stöd med dina studier.

På Stockholm utbildningscenter arbetar rektorer, studie- och yrkesvägledare, specialpedagog, resurspedagog, APL-samordnare, skoladministration samt engagerade och kunniga lärare med både pedagogiskt kompetens och yrkeserfarenhet inom våra yrkesområden.

Några kommentarer från våra elever (Komvux elevenkät hösten 2021)

"Mina lärarens var bästa i skolan och jag önskade om vi kunde se dem ansikte mot ansikte varje dag."

"Att plugga distans har varit bra och våra fysiska träffar har varit roliga. Och våra undervisningar på teams har varit mkt givande. Jag skulle vilja se att man fortsätter med teams undervisning ibland."

"Jag har lärt mig väldigt mycket, det har varit en lärorik utbildning samt bra APL. Vissa lärare hade kunnat engagerat sig bättre och förklarat saker tydligare. Men i övrigt så var de flesta lärarna bra och väldigt förstående."

"Utbildningen som jag studerar (barnskötare) är bra eftersom man får jättemycket kunskap om barns och vuxnas kropp, t.ex. fysiska, psykiska och identitetutveckling och man vet om några funktionsnedsättningar som hur man tar hand om dem eller på vilket sätt undervisa dem satm man vet vilka stöd finns för personen med funktionsnedtättning. Det finns många saker som man få information om dem , t.ex. barnkonventionen samt man kan utveckla sin kommunikation med andra. Jag tycker att allt är bra och finns inte något särskilt om den utbildningen."

Beställ betygsutskrift

För dig som läst via KUI Stockholm

Betyg skickas inte till dig automatiskt när du avslutat kurser inom vuxenutbildningen, du behöver beställa dem. Betyg kan utfärdas tidigast 30 dagar efter kursslut. Därefter tillkommer en handläggningstid på ca 14 dagar.

Stockholms stad och Nacka kommun

Stockholms stad

Nacka kommun

Ekerö kommun

 • Beställ betygsutskrift via vårt formulär om du studerat och fått betyg efter 2021-04-20
 • Beställ betygsutskrift via Ekerö kommun om du studerat och fått betyg före 2021-04-20. Maila vuxenutbildningen@ekero.se

Värmdö kommun

 • Beställ betygsutskrift via vårt formulär om du studerat och fått betyg efter 2020-06-01
 • Beställ betygsutskrift via Värmdö kommun om du studerat och fått betyg före 2020-06-01. Du beställer betyg själv från "Mina sidor" i Alvis.

Håbo kommun

Beställ betyg
Stockholm, Nacka, Ekerö, Värmdö, Håbo

*Obligatoriska uppgifter

Välj kommun
Ange om kurser med betyg IG/F ska finnas på det beställda betygsutdraget

Beställ betygsutskrift - övriga kommuner

Beställ diplom

Från Vård- och omsorgscollege

Fr.o.m. 1 januari 2020 så kan du som avslutat dina studier till Undersköterska hos KUI Stockholm möjlighet att beställa ett diplom från VO-College via vårt formulär.

För att beställa diplom behöver du uppfylla följande villkor:

 • Du har läst minst halva (750 poäng) av din undersköterskeutbildning på KompetensUtvecklingsInstitutet (KUI) eller annan skola som är certifierad inom VO-College.
 • Du har godkänt betyg i svenska på gymnasial nivå (Svenska 1/Svenska som andra språk 1 eller motsvarande kurs).
 • Du har godkänt betyg i kursen Vård och omsorg specialisering.
 • Du har godkänt betyg i svensk samhällskunskap på gymnasial nivå (Samhällskunskap 1a1/1b eller motsvarande kurs). OBS: Utlåtande från UHR från ett annat land gäller inte, man måste ha läst samhällskunskap i Sverige för att uppfylla kravet för diplom.
 • Du har totalt godkänt 1500 poäng inom nationella yrkespaketet för undersköterska.

Studie- och yrkesvägledarna (SYV) på KUI Stockholm kommer att granska dina uppgifter för att se att du uppfyller alla krav för att kunna få diplom.

Läs mer om Vård- och omsorgscollege här: https://www.vo-college.se/

Beställ VOC-diplom

*Obligatoriska uppgifter. OBS. Handläggningstiden är 30 dagar från kursslut.

Jag uppfyller följande villkor

Exempel betyg: gymnasiekurser inom vård- och omsorgsprogrammet, gymnasiekurser inom tidigare vård- och omsorgsutbildningar, Svenska 1, Svenska som andraspråk 1, Samhällskunskap 1a1, Samhällskunskap 1b

Frågor och svar om VOC

Senaste nytt

Öppen ansökan för Stockholms stad försenad
20 april, 2023 Komvux, Stockholm UC

Öppen ansökan för Stockholms stad försenad

Ansökan till höstens kurser och utbildningar via Stockholms stad är försenad - öppnar 27 april

Öppet hus och Sökstugor maj/juni hos KUI Stockholm
19 april, 2023 Stockholm UC

Öppet hus och Sökstugor maj/juni hos KUI Stockholm

Är du sugen på att börja studera? Välkommen på Öppet hus eller sökstugor hos KUI Stockholm under maj och juni 2023. ...

Ansökan öppnar 2 april till studiestarten augusti 2023
2 april, 2023 Komvux, Stockholm UC

Ansökan öppnar 2 april till studiestarten augusti 2023

Ansök mellan 2 april och 11 juni och starta dina studier den 7 aug 2023. Utbilda dig till undersköterska, barnskötare/elevassistent eller hälsocoach....

Sökstugor i mars 2023 | KUI Stockholm
15 februari, 2023 Stockholm UC

Sökstugor i mars 2023 | KUI Stockholm

Är du sugen på att börja studera? Välkommen på sökstugor den 28-30 mars 2023 hos KUI Stock...

KUI deltar i Bazaren den 16-17 februari 2023
9 februari, 2023 Komvux, KUI, Stockholm UC, Yrkeshögskola

KUI deltar i Bazaren den 16-17 februari 2023

Söker du en ny spännande utbildning? Besök Bazaren den 16- 17 februari 2023! KUI kommer fi...

Ansökan till Komvux Stockholm öppnar
27 december, 2022 Stockholm UC

Ansökan till Komvux Stockholm öppnar

Nu är det hög tid att ansöka till våra yrkesutbildningar i Stockholm som startar 20 mars 2...

Sökstugor hos KUI Stockholm 16-20 januari 2023
7 december, 2022 Stockholm UC

Sökstugor hos KUI Stockholm 16-20 januari 2023

Kom och få hjälp att skicka in ansökan till våra yrkesutbildningar som startar den 20 mars 2023.

Ansökan stänger 13 nov | Komvux Stockholm
11 november, 2022 Komvux, Stockholm UC

Ansökan stänger 13 nov | Komvux Stockholm

Bli Undersköterska, Barnskötare, Elevassistent eller Hälsocoach & Personlig tränare.

Öppet hus och sökstugor hos KUI Stockholm
26 september, 2022 Komvux, Stockholm UC

Öppet hus och sökstugor hos KUI Stockholm

Vill du veta mer om KUI och våra utbildningar? Behöver du hjälp med ansökan? Välkommen på Öppet hus och sökstu...

Öppet hus 11 aug hos KUI Stockholm
6 juni, 2022 Komvux, Stockholm UC

Öppet hus 11 aug hos KUI Stockholm

Vill du veta mer om KUI och våra utbildningar? Behöver du hjälp med ansökan? Välkommen på Öppet hus med sökstu...

Sökstugor 8-12 aug hos KUI Stockholm
6 juni, 2022 Stockholm UC

Sökstugor 8-12 aug hos KUI Stockholm

För dig som bor i Stockholms län håller vi i sökstugor hela vecka 32. Välkommen in till vårt utbildningscenter...

Sökstugor i maj/juni hos KUI Stockholm
10 maj, 2022 Stockholm UC

Sökstugor i maj/juni hos KUI Stockholm

För dig som bor i Stockholms län håller vi i sökstugor hela vecka 22. Vi hjälper vi dig med ansökan till augus...

KUI är auktoriserade via EuropeActive
11 mars, 2022 Stockholm UC

KUI är auktoriserade via EuropeActive

Hurra! KUI har blivit auktoriserade via EuropeActive och kan nu utfärda certifikat för Personlig tränare,...

Sökstugor i mars hos KUI Stockholm
4 februari, 2022 Stockholm UC

Sökstugor i mars hos KUI Stockholm

Välkommen på sökstuga hos oss den 21-25 mars kl. 14-16.

Chatta för att få hjälp med di...
12 januari, 2022 Stockholm UC

Chatta för att få hjälp med di...

På grund av rådande restriktioner erbjud...

Extra sökstuga 5 november | KU...
3 november, 2021 Stockholm UC

Extra sökstuga 5 november | KU...

Välkomna på extra sökstuga hos KUI Stock...

Sökstugor i Stockholm 11 okt och 25 okt
15 oktober, 2021 Stockholm UC

Sökstugor i Stockholm 11 okt och 25 okt

Behöver du hjälp med ansökan till studiestarten 3 januari 2022. Välkommen på KUI Stockholms sökstugo...

Öppet hus och sökstuga i Stockholm 18 okt och 3 no...
15 oktober, 2021 Stockholm UC

Öppet hus och sökstuga i Stockholm 18 okt och 3 no...

Vill du veta mer om KUI och våra utbildningar? Behöver du hjälp med ansökan? Välkommen på Öppet hus ...

Anmälan prövning
17 september, 2021 Stockholm UC

Anmälan prövning

Prövningstillfällen för ett urval komvuxkurser. Du kan endas...

Anmälan PT-licensiering
16 september, 2021 Stockholm UC

Anmälan PT-licensiering

PT-licensiering för dig som slutfört yrkesutbildningen Perso...

VO-college Håbo
7 september, 2021 Stockholm UC

VO-college Håbo

KUI är certifierat Vård- och omsorgscoll...

VO-college Stockholm
7 september, 2021 Stockholm UC

VO-college Stockholm

KUI är certifierade för Vård- och omsorg...

Digitala sökstugor 11-12 augus...
5 augusti, 2021 Stockholm UC

Digitala sökstugor 11-12 augus...

Välkommen till våra digitala Sökstugor 1...

Nya telefontider KUI Stockholm
7 maj, 2021 Stockholm UC

Nya telefontider KUI Stockholm

Från och med 7 maj är de nya öppettidern...

KUI är certifierade för Vård- och omsorgscollege i...
20 april, 2020 Stockholm UC

KUI är certifierade för Vård- och omsorgscollege i...

KUI är certifierade Vård- och omsorgscol...

Kvalitet KUI Stockholm

Källa: Komvux elevenkät HT2022

89%

Är nöjda med sin utbildning i sin helhet.

89%

Rekommenderar KUI Stockholm.

85%

Tycker att KUI Stockholm hjälper de att nå sina mål.

85%

Är nöjda med sina lärares stöd och hjälp.

Kontakta oss

Frågor och svar

Yrkeskompetenta lärare

På KUI möter du engagerade lärare som har både pedagogisk kompetens och gedigen yrkeserfarenhet inom våra utbildningsområden.

Nära samarbete med arbetslivet

Tack vare ett nära samarbete med arbetslivet är vi ständigt uppdaterade på nya krav och förändringar på arbetsmarknaden.

Validering

Har du tidigare erfarenhet och kunskap, men inga betyg, har du möjlighet att validera och pröva dina kunskaper och få betyg på dessa.