×
 

Skola

Vi vill ge människor möjligheten att växa och utvecklas inom skolan eller liknande pedagogiska områden. Oavsett om du är ny inom skolvärlden eller redan är en del av den, så finns det utbildningar som passar just dig. Vi strävar efter att göra din yrkesresa så berikande och givande som möjligt genom att erbjuda kurser som breddar, fördjupar och förnyar din kompetens. Hos oss kan du vara säker på att få en högkvalitativ utbildning som är skräddarsydd efter dina behov och önskemål.

Genom kompetensutveckling strävar vi efter att skapa en skola som fokuserar på omsorg, utveckling och lärande. Vi är dedikerade till att se till att du är rustad med den senaste kunskapen för att kunna hålla jämna steg med utvecklingen. Oavsett hur din tidigare erfarenhet ser ut, erbjuder vi utbildningar som ger dig kompetens att arbeta inom skolverksamhet. Med hjälp av komvux, yrkeshögskola eller företagsutbildning kan du anpassa din kompetensresa efter dina behov och förväntningar.

Kompetensutveckling inom skola

Vårt mål är att kompetensutveckla och utbilda blivande och befintliga lärare, rektorer och elevassistenter. Vi inser vikten av att kontinuerligt förbättra och utveckla yrkeskunskaper för att kunna göra verklig skillnad och skapa en positiv och inspirerande miljö för eleverna. Att investera i kompetensutveckling är inte bara avgörande för en professionell utveckling utan också för att kunna göra det allra bästa för elever och för skolan som helhet.

Med våra utbildningar och kurser kan du få tillgång till den senaste kunskapen, pedagogiska metoder och de verktyg som krävs för att lyckas inom skolvärlden. Oavsett om du är ny inom yrket eller har lång erfarenhet, finns det alltid möjligheter till personlig tillväxt och professionell utveckling. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren utbildare, erbjuder vi dig möjligheten att starta ditt yrkesliv inom skolvärlden eller att ta nästa steg i din karriär genom att förvärva ny kunskap och kompetens.

Olika utbildningstyper

Inom skolan finns det många olika yrkesroller och titlar som man kan införskaffa sig. Ibland behöver man endast gå en enstaka kurs som fördjupar och utvecklar ens kunskap och ibland kan det behövas en längre utbildning. Vi på KUI har ett stort utbud av olika utbildningstyper för alla behov.

Företagsutbildning

Ibland finns behovet att inspireras på nytt och att få ta del av del allra senaste inom sin yrkesroll. För att matcha olika behov erbjuder vi olika utbildningstyper. Vilken passar dig och din arbetsplats?

Yrkeshögskola - YH

Arbetar du redan inom skolan men vill ta ett steg längre? Då är Yrkeshögskolan något för dig. Med hjälp av våra program och kurser kan du specialisera din kunskap och ta nästa steg inom yrket.

Komvux - Vuxenutbildning

För dig som vill starta ditt yrkesliv inom skolan erbjuder vi olika utbildningar och kurser inom komvux. Du kan antingen gå en hel yrkesutbildning eller välja ut enstaka kurser. Vad passar dig bäst?

Vanliga frågor och svar

träd som växter ur en stam för att symbolisera utbildning för framtiden

UTBILDAR FÖR FRAMTIDEN

Med våra utbildningar får du en stark grund för din framtida karriär. Vi är dedikerade till att forma framtidens arbetskraft och ge dig de verktyg och kunskaper som krävs för att nå framgång i ditt yrkesliv. Din resa börjar här med oss på KUI.
Liten flicka kramar världen i symbol för att arbeta med människor

ARBETA MED MÄNNISKOR

Vi utbildar dig som vill arbeta med och för människor. Våra utbildningar är utformade för att inte bara förmedla tekniska färdigheter, utan även för att odla empati, kommunikation och förståelse. Om du delar vår passion, är KUI den perfekta vägen för att förverkliga din yrkesmässiga dröm och göra en positiv skillnad i människors liv.
Illustration av världens olika utbildningsfördelar för att symbolisera kompetens som gör skillnad i samhället

KOMPETENS SOM GÖR SKILLNAD

Vi är här för att stärka dig med de nödvändiga kompetenserna som kommer att forma ditt yrkesliv och ge dig möjligheten att göra en positiv inverkan i samhället. Vi är här för att hjälpa dig att förverkliga dina mål och drömmar. Din framtid och möjligheten att göra en meningsfull inverkan börjar här med oss.