×
 

Vår lärplattform Omniway

Att studera och utveckla sin kompetens inför framtiden ska vara enkelt och roligt! Vi på KUI har arbetat hårt för att göra studierna just det.

När du studerar hos oss använder du vår digitala lärplattform Omniway. Omniway är en webbaserad kursmiljö som används som komplement till traditionell undervisning och för flexibelt lärande. Här möter kursdeltagare/elever sina lärare i virtuella klassrum och du har tillgång till alla dina kurser dygnet runt och kan studera var och när du vill. Den innehåller också skyddade inlämningsmappar för redovisningsuppgifter.

Från och med 1 juli går vi över till en ny digital kurslitteratur på det nya vård- och omsorgsprogrammet som är integrerad i vår lärplattform Omniway och du kommer åt den med ett knapptryck när kursen börjar. Den digitala litteraturen omfattar bland annat text, filmer, interaktiva övningsfrågor och möjlighet att få texten uppläst. Priset är mer fördelaktigt än för den traditionella tryckta litteraturen och du kan enkelt betala för den via t.ex Swish.  Det enda du behöver är en internetuppkoppling.

Det är i Omniway du har kontakt med och får feedback från dina lärare.

Vid start får du inlogg

I samband med kursstart introducerar vi dig i vår lärplattform samt hur vi använder den i undervisningen.


I lärplattformen hittar du:

  • Kursupplägg
  • Din studieplan
  • Uppgifter, prov och länkar med mera
  • Skriftlig handledning och feedback av din lärare

Kontakta oss för mer information!