×
 

PÅ GÅNG HOS KUI ESKILSTUNA

01
oktober

Sista ansökan till Komvux Eskilstuna

Ansökan till komvux i Eskilstuna stänger. Ansök ti...
18
oktober

Sökstuga hos KUI Eskilstuna

Välkommen på sökstuga hos KUI Eskilstuna den 18 okt kl. 15-18. Anmäl dig för att få påminn...
01
november

Sökstuga hos KUI Eskilstuna

Välkommen på sökstuga hos KUI Eskilstuna den 1 nov kl. 14-16. Anmäl dig för att få påminne...
22
november

Sökstuga hos KUI Eskilstuna

Välkommen på sökstuga hos KUI Eskilstuna den 22 nov 2023 kl. 15-18. Anmäl dig för att få p...
06
december

Sökstuga hos KUI Eskilstuna

Välkommen på sökstuga hos KUI Eskilstuna den 6 dec 2023 kl. 14-16. Anmäl dig för att få på...
20
december

Sökstuga hos KUI Eskilstuna

Välkommen på sökstuga hos KUI Eskilstuna den 20 dec 2023 kl. 15-18. Anmäl dig för att få p...

Eskilstuna utbildningscenter

Varmt välkommen till vårt utbildningscenter i Eskilstuna, centralt belägen på Drottninggatan 4. Hos oss har du möjligheten att bedriva dina studier både inom komvux och yrkeshögskola. Hos oss finner du en inspirerande miljö för att nå dina utbildningsmål och främja din framtid.

Eskilstunas utbildningscenter utbildar på uppdrag av Eskilstuna kommun, Oxelösund kommun, Nyköping kommun och Strängnäs kommun.

Vad är komvux?

I Eskilstuna har du möjlighet att bedriva dina studier på komvuxnivå, en utbildningsväg utformad specifikt för att ge dig de färdigheter som krävs för att omedelbart gå in i yrkeslivet efter avslutad utbildning.

På KUI Eskilstuna presenterar vi yrkesinriktade utbildningar för blivande Barnskötare och Elevassistenter. När det gäller komvux är nästan alla vuxna behöriga att delta. För att kunna ansöka behöver du uppfylla kriterierna om att vara minst 20 år gammal, ha fast bosättning i Sverige och ha förmågan att tillgodogöra dig utbildningens innehåll.

Inom ramen för komvux erbjuder vi en bredd av alternativ, från fristående kurser till kompletta utbildningspaket (kurspaket) för att passa dina behov och mål. Läs mer om Komvux hos KUI »

Ansökan komvux

För att studera på komvux ansöker du via den kommun där du är bosatt och folkbokförd. Bor du exempelvis i Eskilstuna söker du via komvux i Eskilstuna. Vuxenutbildning hos KUI Eskilstuna innebär att du väljer att studera gymnasiala yrkesutbildningar eller fristående komvuxkurser inom våra specialiserade områden. Hitta din komvux/yrkesutbildning »

Vad är Yrkeshögskola?


En yrkeshögskola ger dig möjligheten att utbilda dig inom en specifik yrkesinriktning och förbereda dig för en specifik arbetsroll. Om du strävar efter att specialisera dig inom ditt yrke är yrkeshögskolan en passande väg för dig. Yh-utbildningar är utformade för att svara på de aktuella kraven och behoven på arbetsmarknaden. Det innebär att nya utbildningar införs och befintliga utbildningar anpassas eller avvecklas i takt med förändringar i efterfrågan. Innehållet och inriktningen på utbildningarna varierar således baserat på de faktiska behoven i arbetslivet. Läs mer om Yrkeshögskola hos KUI »

Vilka utbildningar har vi inom YH?

I Eskilstuna erbjuder vi både långa och korta yrkeshögskoleutbildningar inom vård och omsorg, alla på distans. Du läser 50% eller 75% på distans så att du kan kombinera arbete med studier. Du ansöker via respektive utbildningssida. Hitta din yrkeshögskoleutbildning »

Studiestöd för våra utbildningar - CSN

Alla våra utbildningar är studiemedelsberättigade. Du vänder dig till CSN om du vill ansöka om studiestöd, eller om du har frågor som rör din ekonomi under studietiden. Lär dig allt du behöver veta om CSN här »

Validering i Eskilstuna

Hos komvux Eskilstuna erbjuder vi validering. Detta vänder sig till dig som har yrkeskunskap, erfarenhet eller tidigare utbildning men saknar formell kompetens (betyg). Validering kan leda till förkortad studietid så att du snabbare får formell kompetens inom ditt yrkesområde. Tillsammans med dig bedömer vi vilka kurser/delkurser du kan validera, och arbetar fram en valideringsplan. Läs mer om validering ››

Hitta utbildningar och kurser

Vi kan inte hitta några kurser / program som matchar dina sökkriterier.

Intresseanmälan

Observera att det här inte är en ansökan. Ansökan gör du via vuxenutbildningen i din hemkommun.

Välj din hemkommun
Välj utbildning

Personuppgiftspolicy

Inledning

Den här personuppgiftspolicyn redogör för hur bolag inom Academedia koncernen (Academedia Group AB, org.nr. 556806-1369) hanterar dina personuppgifter när du exempelvis gjort en intresseanmälan eller bett något av våra bolag skicka riktad information/marknadsföring till dig.

Hantering av personuppgifter

När du skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till öppet hus, bokar studievägledning eller vill ta emot marknadsföring, information och påminnelser om våra skolor, behöver du lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter. De personuppgifter som vi behandlar om dig är ditt namn, din adress, din e-postadress, ditt telefonnummer, utbildning eller kurs samt studieort/kommun. Vi behandlar dessa uppgifter om dig i IT-system som används av bolag inom AcadeMedia-koncernen.

Intresseformulär

När du gör en intresseanmälan godkänner du att vi skickar information och marknadsföring om utbildningar och nyheter från oss. Du kan när som helst välja att avprenumerera, längst ned i utskicket, du kan också avprenumerera genom att kontakta oss info@kui.se Vi använder oss av automatiserat individuellt beslutsfattande och profilering när vi skickar ut marknadsföring och annan information till dig, baserat på vilka utbildningar och kurser du sökt. Du som lämnar dina uppgifter vid en intresseanmälan kommer ta del av marknadsföring i form av e-postutskick samt marknadsföring som kan ske i de digitala kanalerna Metas plattform och på Googles nätverk.

Uppgifterna du lämnar kan delas med dessa plattformar och anonymiseras/hashkrypteras i samband med det, i syfte att marknadsföra mot personer av liknande intressen, så kallade anpassade målgrupper.

Fyller du i ett intresseformulär på Google, Facebook eller Instagram kommer den informationen samlas in från respektive varumärkes konto på Metas alternativt Googles plattform för att sedan behandlas i respektive varumärkes system för intresseanmälan. Uppgifterna på Meta lagras i 90 dagar. Uppgifterna på Google lagras i 30 dagar.

Dina personuppgifter

De personuppgifter som vi samlar in används för att vi ska kunna uppfylla våra åtaganden mot dig. Genom att lämna ditt samtycke, godkänner du att vi använder dina personuppgifter för följande ändamål:

  • Skickar dina kontaktuppgifter vidare till de skolor du visat intresse för
  • Fullgöra våra förpliktelser enligt avtal och/eller gällande lagstiftning
  • Tillhandahålla dig riktad marknadsföring eller andra meddelanden och påminnelser baserat på din intresseanmälan

Utöver vad som framgår ovan kan vi komma att lagra trafiken i syfte att förbättra webbplatsen, samt för att efterkomma anmodan från myndighet eller att upptäcka och förebygga olagliga aktiviteter. Det innebär även att vi lagrar din IP-adress som du lämnat ditt samtycke till. Läs mer om hur vi behandlar cookies här.

Vi kan komma att dela dina personuppgifter till dotterbolag inom koncernen i syfte att kommunicera med dig om så är nödvändigt för att fullgöra våra förpliktelser gentemot dig och i övrigt fullgöra våra skyldigheter. Vi kan komma att lämna ut nödvändig information till myndigheter som vi enligt lag måste lämna ut information till. Vi kommer aldrig att utlämna dina personuppgifter till tredje part som inte är behörig att ta del av dina personuppgifter.

Dina rättigheter

Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Du har rätt att närsomhelst kontakta oss för att få ut information om vilka uppgifter vi behandlar om dig (registerutdrag), samt för att begära rättelse eller om du vill att vi raderar uppgifterna. Uppgifterna lagras i tre år.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. På sidan trygg.academedia.se kan du läsa mer information om vad, hur och för vilka ändamål vi behandlar personuppgifter och din rätt att få veta vilka personuppgifter vi behandlar om dig.

Du hittar hela vår policy här. https://trygg.academedia.se/

Kontaktuppgifter

Vill du komma i kontakt med våra dataskyddsombud gör du det enklast här, dataskydd@academedia.se

Rättighetsutövning gällande behandling av dina personuppgifter

Om du vill begära rättelse, radering eller veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter, kontakta dataskydd@academedia.se.

Senast uppdaterad: 2022-10-07

Hitta utbildningar

Vi kan inte hitta några kurser / program som matchar dina sökkriterier.

Gör en intresseanmälan

När du gör en intresseanmälan till KUI Yrkeshögskola får du information om våra kurser och kommande kursstarter. Du får information om andra evenemang kopplade till YH, såsom öppna hus och mässor. Det är gratis att anmäla intresse och du kan närsomhelst avsluta din prenumeration.
Intresseanmälan YH

Välj utbildningar och kurser

Välj vilka kurser eller utbildningar du är intresserade av för att få rätt sorts utskick. Du kan välja mellan alla våra långa YH-utbildningar på 2 år, våra YH-flex utbildningar eller våra korta YH-kurser. Du kan anmäla dig till fler.

Anmäl intresse

Gör en intresseanmälan så får du löpande information om kommande studiestarter, ansökningsdatum och andra evenemang kopplade till KUI yrkeshögskola. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Välj utbildning (du kan välja flera)

Genom att fylla i en intresseanmälan samtycker du till att få utskick om vald utbildning där vi informerar om utbildningen, viktiga datum och hur du ansöker. Vi kommer då att behandla ditt namn, e-postadress och mobilnummer med stöd av ditt samtycke fram tills att du återkallar samtycket, avregistrerar dig från våra utskick, eller på annat sätt invänder mot marknadsföringen.

När du skickar in en intresseanmälan samtycker du även till att vi använder informationen du angett i formuläret tillsammans med informationen du anger om du påbörjar en ansökan via YH-antagningen. Informationen vi använder från din ansökan är e-post, status och vald utbildning, syftet är att anpassa våra utskick så de blir mer relevanta för dig utifrån var i ansökningsprocessen du befinner dig.

Våra informationsutskick innehåller så kallade spårningspixlar, vilket är ett vanligt sätt för att se om utskicken blir öppnade av mottagarna. På ett liknande sätt kan vi även se om mottagarna klickar på länkarna samt vilka länkar de klickar på. Vi använder denna information främst för statistisk analys av våra utskick för att se hur vi kan förbättra utskicken så att de blir mer intressanta för mottagaren. Hanteringen av spårningspixlar sker med hjälp av Microsoft Dynamics och Edit News.

Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att kontakta info@kui.se eller genom att klicka på avregistreringslänken som finns i alla utskick. Återkallande av ditt samtycke påverkar inte lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.

Du har även rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. Klicka här för att läsa mer om dina rättigheter och hur vi hanterar personuppgifter.

Vill du inte samtycka till ovan kan du istället maila oss yrkeshogskola@kui.se

 

 

 

 

Kontakta oss

Vanliga frågor och svar

Senaste nytt

Sökstugor under okt-dec 2023 hos KUI Eskilstuna
18 september, 2023 Eskilstuna UC

Sökstugor under okt-dec 2023 hos KUI Eskilstuna

Är du sugen på att börja studera? Välkommen på sökstugor hos KUI Eskilstuna under okt-dec 2023.

Öppet hus och sökstuga | KUI Eskilstuna
31 mars, 2023 Eskilstuna UC

Öppet hus och sökstuga | KUI Eskilstuna

Är du sugen på att börja studera? Välkommen öppet hus och sökstuga den 9 maj och 13 juni 2...

Nytt avtal för vuxenutbildning inom vård och omsorg i Eskilstuna kommun
27 mars, 2023 Eskilstuna UC, Komvux

Nytt avtal för vuxenutbildning inom vård och omsorg i Eskilstuna kommun

KUI har tilldelats nytt avtal för vuxenutbildning inom vård och omsorg i Eskilstuna kommun från och med 1 juli 2023.

KUI Eskilstuna flyttar
20 december, 2022 Eskilstuna UC

KUI Eskilstuna flyttar

Den 20 december 2022 hittar ni KUI Eskilstuna på nya adressen Drottninggatan 4, 632 20 Esk...

VO-college Eskilstuna
7 september, 2021 Eskilstuna UC

VO-college Eskilstuna

KUI är certifierat Vård- och omsorgscoll...

Nya telefontider på våra utbil...
30 maj, 2021 Eskilstuna UC, Linköping UC, Växjö UC

Nya telefontider på våra utbil...

Alla vardagar kl. 09.00–12.00 samt kl.13...