YH-Flex Specialistundersköterska Multisjuka äldre

Validering för yrkeshögskoleexamen

Har du mångårig yrkeserfarenhet och stor kunskap av att vårda äldre? Vill du validera din yrkeserfarenhet för att kunna studera för en yrkeshögskoleexamen till Specialistundersköterska Multisjuka äldre? Sök vår utbildning YH-flex Specialistundersköterska Multisjuka äldre!

För att kunna ansöka till YH-flex Specialistundersköterska Multisjuka arbetar du som undersköterska och har omfattande yrkeskunskaper av att vårda äldre som motsvarar en betydande del av utbildningen. Du läser på distans och halvfart så att du kan kombinera arbete med studier. Du läser på distans och halvfart så att du kan kombinera arbete med studier. Välkommen med din ansökan!

Studieform YH-Flex

YH-flex är en snabbare och mer flexibel väg till en YH-examen för dig som har yrkeskunskaper motsvarande en betydande del av en yrkeshögskoleutbildningen Specialistundersköterska Multisjuka äldre. Du validerar och tillgodoräknar dig yrkeskompetens och kompletterar därefter med utbildning.

Utbildningens upplägg

Den första delen av utbildningen innebär att din reella kompetens (kunskaper, färdigheter och kompetenser) bedöms genom validering (kartläggning) som ett underlag för att tillgodoräkna dig betydande del av utbildningen. Den andra delen av utbildningen består av en individuellt anpassad kompletterande utbildning för att nå examen.

Distans

Utbildningen bedrivs på halvfart och distans med vissa schemalagda närträffar där den studerande ges tillfälle att omsätta kunskaper i nya sammanhang, att koppla samman teori och praktik samt att reflektera i grupp. Upplägget är anpassat för att underlätta för yrkesverksamma att kunna delta i undervisningen. Eftersom den största delen av utbildningen är webbaserad krävs datorvana. Du ska ha tillgång till en dator med stabil internetuppkoppling och webbkamera.

Lärare

KUI har anställda lärare som ansvarar för den övergripande undervisningen, utöver det har vi inbjudna föreläsare från arbetsliv och forskning som bidrar med kunskap och fördjupning utifrån sitt område.

Snabba fakta

STATUS Stängd för ansökan

TYP YH Flex, Yrkeshögskola

ORT 5

YH-POÄNG Individuellt

STUDIEFORM Flex

STUDIETAKT Halvtid

FÖRKUNSKAPER Yrkeserfarenhet som undersköterska med inriktning äldrevård

STUDIESTART Augusti 2022

Kostnadsfri

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan och få löpande information om kommande kursstarter, sista ansökningsdatum och andra evenemang kopplade till området Yrkeshögskola.