×
 

Sjuksköterska

KompetensUtvecklingsInstitutet erbjuder utbildning och kompetensutveckling på olika nivåer för dig som sjuksköterska. Vi utbildar både chefer och medarbetare men även hela verksamheter. Våra utbildningar skapar, breddar, fördjupar och förnyar din yrkeskompetens. Vår styrka är att med hög kompetens och kvalitet möta våra kunders behov.

Utbildning för dig som sjuksköterska

Att skapa ett hållbart arbetsliv för er som sjuksköterskor, medarbetare och chefer inom vården är ett av de viktigaste målen i dagens samhälle. Ett hållbart arbetsliv kännetecknas ofta av gott ledar- och medarbetarskap samt en god arbetsmiljö och rättvisa arbetsvillkor, en välfungerande lönebildning och kontinuerlig kompetensutveckling. Du som är sjuksköterska ska känna dig trygg i din arbetsroll och få tillgång till kompetensutveckling inom ditt fält. Hos oss kan du hitta utbildning för sjuksköterska på distans eller på plats inom ämnen som demens, VIPS, läkemedel, diagnoser, NANA, sårbehandling och många fler. Hitta utbildning »

Vi på KUI ser till att ni får den senaste kunskapen för att följa med i utvecklingen inom vården och samhället. Vi erbjuder både datumbelagda öppna utbildningar, uppdragsutbildningar och årliga konferenser för dig som sjuksköterska, men även för chefer, ledare och övrig vård- och omsorgspersonal.

God vårdkvalitet och hög patientsäkerhet i sjukvården förutsätter att ni som vårdpersonal får kontinuerlig fortbildning och kompetensutveckling inom ert yrkesområde. Som sjuksköterska inhämtar och reflekterar du över såväl vetenskaplig som erfarenhetsbaserad kunskap. Genom att omsätta dessa i den dagliga verksamheten upprätthåller och utvecklar du din kompetens.

Utbildning för sjuksköterska på distans

Många av våra öppna utbildningstillfällen som är datumbelagda går på distans via MS Teams, vilket betyder att du kan delta var, när och hur du vill. Vi erbjuder heldagsutbildningar och 2-3 dagars utbildningar inom många olika områden för dig som sjuksköterska. Vi kan även ge dig som arbetsgivare eller företag offertförfrågan på alla våra utbildningar och du väljer om du vill ha ett färdigt utbildningskoncept eller om vi ska ska ett helt nytt just för ditt behov.

Fortbildning och kompetensutveckling för dig sjuksköterska

Som arbetsgivare kan man ibland ha behov av att utbilda eller vidareutbilda ett större antal medarbetare, som en hel avdelning eller en hel arbetsgrupp. KUI rekommenderar då att få en helt egen anpassad utbildning som genomförs på er arbetsplats, våra utbildningscenter eller digitalt.

Är du privatperson eller en enstaka medarbetare kan du istället vända dig till vårt kalendarium, där alla våra datumbelagda utbildningar finns. Dessa kan du boka direkt via webben och delta digitalt eller på plats beroende på kursens platsutbud. Läs om hur du bokar en utbildning »

Låt dig inspireras på nytt och att ta del av det allra senaste inom din yrkesroll. Vi matchar olika behov och erbjuder utbildningar inom de senaste ämnena, problemställningarna och ger dig den senaste forskningen.

Palliativ vård

Vad erbjuder vi?

Företagsutbildning

För dig som vill utveckla och fördjupa dina kunskaper som sjuksköterska! Anmäl intresse »

Frågetecken

Frågor och svar

Bläddra bland alla våra frågor och svar i kategorin företagsutbildning. Hittar du inte det du söker efter kan du alltid chatta med oss!

Företagsutbildning för sjuksköterska

Vill du som privatperson eller ni som företag vidareutbildas inom aktuella ämnen och den senaste forskningen? Vi erbjuder hundratals kurser för sjuksköterskor, chefer och ledare inom vård och omsorg. Med vår spetskompetens kan vi hjälpa er med både heldagskurser och kvällsföreläsningar. Ni väljer om ni vill genomföra de på distans eller på plats. Boka en kurs direkt via vår hemsida eller kontakta oss om du söker en utbildning anpassad efter ert företags behov.

KUI har lång erfarenhet av att utbilda, fortbilda och kompetensutveckla medarbetare och chefer inom vård och omsorg. Vi har företagsutbildning för sjuksköterska som passar alla - oavsett om du har arbetat som sjuksköterska eller inom vård och omsorg länge eller om du är ny inom din yrkesroll. Företag kan beställa färdiga utbildningskoncept via vår hemsida eller få specialanpassade uppdrag baserade på era önskemål. Privatpersoner kan boka utvalda kurser direkt via vår hemsida. Hos KUI kan du välja kompetensutveckling för dig själv eller din personal med hjälp av våra olika utbildningstyper.

Anmäl intresse

I våra utskick får du information och tips om våra olika öppna utbildningar och konferenser. Du väljer vilka yrkesområden som du vill hålla dig uppdaterad om. Detta är helt kostnadsfritt.

Välj områden

Välj vilka områden du vill hålla dig uppdaterad inom och fyll sedan i dina uppgifter. Du kan när som helst avsluta ditt intresse genom att klicka på ”Avsluta din prenumeration” längst ner i mailen.

Anmäl intresse

Anmäl intresse inom din yrkeskategori så håller vi dig uppdaterad om kommande utbildningar, konferenser och evenemang. Välj vilka utbildningsområden du är intresserad av.

Välj intresseområde

Personuppgiftspolicy

Inledning

Den här personuppgiftspolicyn redogör för hur bolag inom Academedia koncernen (Academedia Group AB, org.nr. 556806-1369) hanterar dina personuppgifter när du exempelvis gjort en intresseanmälan eller bett något av våra bolag skicka riktad information/marknadsföring till dig.

Hantering av personuppgifter

När du skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till öppet hus, bokar studievägledning eller vill ta emot marknadsföring, information och påminnelser om våra skolor, behöver du lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter. De personuppgifter som vi behandlar om dig är ditt namn, din adress, din e-postadress, ditt telefonnummer, utbildning eller kurs samt studieort/kommun. Vi behandlar dessa uppgifter om dig i IT-system som används av bolag inom AcadeMedia-koncernen.

Intresseformulär

När du gör en intresseanmälan godkänner du att vi skickar information och marknadsföring om utbildningar och nyheter från oss. Du kan när som helst välja att avprenumerera, längst ned i utskicket, du kan också avprenumerera genom att kontakta oss info@kui.se Vi använder oss av automatiserat individuellt beslutsfattande och profilering när vi skickar ut marknadsföring och annan information till dig, baserat på vilka utbildningar och kurser du sökt. Du som lämnar dina uppgifter vid en intresseanmälan kommer ta del av marknadsföring i form av e-postutskick samt marknadsföring som kan ske i de digitala kanalerna Metas plattform och på Googles nätverk.

Uppgifterna du lämnar kan delas med dessa plattformar och anonymiseras/hashkrypteras i samband med det, i syfte att marknadsföra mot personer av liknande intressen, så kallade anpassade målgrupper.

Fyller du i ett intresseformulär på Google, Facebook eller Instagram kommer den informationen samlas in från respektive varumärkes konto på Metas alternativt Googles plattform för att sedan behandlas i respektive varumärkes system för intresseanmälan. Uppgifterna på Meta lagras i 90 dagar. Uppgifterna på Google lagras i 30 dagar.

Dina personuppgifter

De personuppgifter som vi samlar in används för att vi ska kunna uppfylla våra åtaganden mot dig. Genom att lämna ditt samtycke, godkänner du att vi använder dina personuppgifter för följande ändamål:

  • Skickar dina kontaktuppgifter vidare till de skolor du visat intresse för
  • Fullgöra våra förpliktelser enligt avtal och/eller gällande lagstiftning
  • Tillhandahålla dig riktad marknadsföring eller andra meddelanden och påminnelser baserat på din intresseanmälan

Utöver vad som framgår ovan kan vi komma att lagra trafiken i syfte att förbättra webbplatsen, samt för att efterkomma anmodan från myndighet eller att upptäcka och förebygga olagliga aktiviteter. Det innebär även att vi lagrar din IP-adress som du lämnat ditt samtycke till. Läs mer om hur vi behandlar cookies här.

Vi kan komma att dela dina personuppgifter till dotterbolag inom koncernen i syfte att kommunicera med dig om så är nödvändigt för att fullgöra våra förpliktelser gentemot dig och i övrigt fullgöra våra skyldigheter. Vi kan komma att lämna ut nödvändig information till myndigheter som vi enligt lag måste lämna ut information till. Vi kommer aldrig att utlämna dina personuppgifter till tredje part som inte är behörig att ta del av dina personuppgifter.

Dina rättigheter

Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Du har rätt att närsomhelst kontakta oss för att få ut information om vilka uppgifter vi behandlar om dig (registerutdrag), samt för att begära rättelse eller om du vill att vi raderar uppgifterna. Uppgifterna lagras i tre år.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. På sidan trygg.academedia.se kan du läsa mer information om vad, hur och för vilka ändamål vi behandlar personuppgifter och din rätt att få veta vilka personuppgifter vi behandlar om dig.

Du hittar hela vår policy här. https://trygg.academedia.se/

Kontaktuppgifter

Vill du komma i kontakt med våra dataskyddsombud gör du det enklast här, dataskydd@academedia.se

Rättighetsutövning gällande behandling av dina personuppgifter

Om du vill begära rättelse, radering eller veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter, kontakta dataskydd@academedia.se.

Senast uppdaterad: 2022-10-07

Företagsutbildning för sjuksköterska för företag

God vårdkvalitet och hög patientsäkerhet i sjukvården förutsätter att ni som vårdpersonal får kontinuerlig fortbildning och kompetensutveckling inom ert yrkesområde. Som sjuksköterska inhämtar och reflekterar du över såväl vetenskaplig som erfarenhetsbaserad kunskap. Genom att omsätta dessa i den dagliga verksamheten upprätthåller och utvecklar du din kompetens.

Företagsutbildning för sjuksköterska hjälper er att hålla er befintliga och nya personal uppdaterade inom sina olika yrkesroller och ger er chansen att ligga i framkant när det kommer till kompetensnivån på er arbetsplats.

"Även om det kan bli intensivt att sitta och lyssna en hel dag gick det fort tack vare intressant innehåll och kunnig föreläsare :)"

Deltagare Sårbehandling 2022-09-27

Våra utbildningar för dig som sjuksköterska är specifikt framtagna för yrkesverksamma och företag inom yrkesfältet och varenda en går att anpassa helt efter era önskemål. Ni väljer själva om ni vill genomföra utbildningen på er egen arbetsplats, på våra utbildningscenter runt om i Sverige eller på distans via MS Teams.

Vidareutbildning för sjuksköterska som privatperson

Är du privatperson som vill lära dig mer om ett visst ämne, få de senaste forskningsrönen eller fördjupa dina kunskaper för att höja din kompetens i din yrkesroll? Vi erbjuder många olika öppna utbildningar för dig som arbetar som sjuksköterska eller inom vård och omsorg.

Våra utbildningar ger dig högre kompetens och en extra skjuts i din karriär som kan göra dig attraktivare på arbetsmarknaden. Våra utbildningar är framtagna för dig som vill gå enstaka kompetenshöjande kurser. Delta på distans eller på plats i Stockholm.

Kompetensutveckling för chefer och medarbetare

Vi hjälper er att uppnå era verksamhetsmål genom att erbjuda kompetensutvecklande utbildningar för både er personal och för chefer. Att uppnå en god arbetsplats där medarbetare trivs krävs ett tryggt och modigt ledarskap - se vår utbildning Ledarskap i vård och omsorg. Ett gott ledarskap leder till en fungerande och välmående arbetsgrupp och ökar också verksamhetens effektivitet och resultat. För att öka välmående på jobbet är det även viktigt att medarbetarna känner sig bekväma och trygga med sina kollegor. Alla är vi olika och där några kanske vill ha fasta rutiner och regelverk i jobbet, vill andra ha mer frihet och spontanitet. Det är därför viktigt att införa en balans där alla känner sig nöjda. Vi erbjuder i dessa fall utbildningar inom kommunikation och arbetsmiljö för att öka era chanser till en stimulerande och god arbetsplats. Genom utbildning får du inte bara nya kunskaper och insikter du får dessutom chans att dela idéer och visioner med branschkollegor. Vidareutbildning ökar möjligheten att följa med i utvecklingen och ger bättre förutsättningar för ett gott arbetsliv.

Flexibla lösningar för företagsutbildning för sjuksköterska

Vi arbetar i nära dialog med våra kunder för att hitta de mest effektiva lösningarna utifrån givna förutsättningar. Vår styrka är att med hög kompetens och kvalitet möta våra kunders behov snabbt och flexibelt.

När ni beställer en uppdragsutbildning kan ni välja mellan ett redan färdigt utbildningskoncept eller få ett helt anpassat efter era önskemål. Välj att genomföra utbildningen på er egen arbetsplats, på våra utbildningscenter eller digitalt via MS Teams.

Våra utbildningstyper

Får det vara lite kunskap?

En öppen/bokningsbar utbildning är till för både privatpersoner och deltagare från olika företag och organisationer. Det innebär att du, förutom ny kunskap, även får möjlighet att ta del av många olika sorters erfarenheter och knyta nya kontakter.

Vill du utbilda en hel avdelning eller en större grupp? Gör en offertförfrågan så kontaktar vi dig!

Datumlagd utbildning

En bokningsbar utbildning är datumlagd och oftast mellan 3-8 timmar lång (vi erbjuder även utbildningar som är 2-3 dagar). De erbjuds inom alla våra olika fält. Våra utbildare har lång yrkeserfarenhet inom sina fält och du får den senaste kunskapen och forskningen kring olika ämnen inom området.

Stärk din verksamhet genom kompetensutveckling

Är du en arbetsgivare som vill stärka din verksamhet med ny kunskap eller fördjupad kompetens? Som företag eller organisation kan du anlita våra yrkeserfarna utbildare för att fortbilda din personal inom olika ämnen.

Färdiga koncept och skräddarsydda utbildningar

KUI Företagsutbildning har 100-tals färdiga utbildningskoncept, men kan även skräddarsy utbildningar till företag, kommuner, myndigheter och andra organisationer som vill utveckla och höja personalens kompetens.

Kontakta oss för att få veta mer om våra olika utbildningskoncept och hur vi kan hjälpa just din arbetsplats.

KUI Företagsutbildning
08-522 506 90
info@kui.se
Gör offertförfrågan här »

Vem kan beställa en uppdragsutbildning?

En uppdragsutbildning måste beställas av en arbetsgivare/arbetsplats. Utbildningen kan ges till företag, organisationer och myndigheter. Som privatperson kan du alltså inte beställa uppdragsutbildningar. Vill du vidareutbilda dig som privatperson hänvisar vi till vårt utbud med öppna utbildningar här »

Få unika insikter och kunskaper

En konferens är en större sammankomst för föreläsningar och diskussioner. Sammankomsterna ger också möjlighet till att möta kolleger och diskutera med dem vid sidan av den schemalagda delen. KUI genomför fyra konferenser per år inom förskola, LSS, äldreomsorg samt för Sjuksköterskor. Alla är välkomna att delta!

Senaste forskning och kunskap

Rikskonferenserna är fyllda med föreläsningar som presenterar den senaste forskningen men även problemställningar inom respektive område. Våra utbildare har lång yrkeserfarenhet och är experter inom sitt område och kan därför ge dig kompetensutveckling och fördjupad kunskap om olika ämnen.

Helt digitala utbildningar för dig som vill utvecklas inom din yrkesroll

En webbutbildning är en utbildning som är helt digital och som du genomför via en dator eller mobil. De är på distans och du kan studera när, var och hur du vill. Både arbetsplatser och du som privatperson kan boka en av våra webbutbildningar.

Oberoende av tid och plats

Utbildningarna är helt webbaserad och genomförs via vår lärplattform Omniway. Utbildningen är helt oberoende av tid och plats och kan exempelvis genomföras i hemmet eller via en dator på arbetsplatsen. Det enda deltagaren behöver är tillgång till en dator med internetuppkoppling.

Evidensbaserad pedagogik

Genom evidensbaserad och engagerande pedagogik främjas långtidsminnet. Efter varje kapitel kommer Quizfrågor som hjälper deltagaren att testa sina kunskaper. Svarar man fel återkommer frågan vid ett senare tillfälle. Deltagaren kommer att ha svarat rätt på samtliga frågor när kursen är klar. Denna form av inlärning är bevisad att ge kunskaper som sitter kvar lång tid framöver.

Vi kan även specialanpassa webbutbildningarna enligt era önskemål. Kontakta oss och berätta hur vi kan hjälpa just din arbetsplats.

KUI Företagsutbildning
08-522 506 90
info@kui.se
Gör offertförfrågan här »

Vanliga frågor och svar

KompetensUtvecklingsInstitutet

Kvalitet

Att leverera utbildning med hög kvalitet är både en självklarhet och en stolthet för oss. Vi är engagerade i kvalitets- och branschfrågor och verkar för att bidra till utbildningsbranschens utveckling.

Specialister

Vi är specialister och helt fokuserade på utveckling, kompetens och utbildning för dig som vill arbeta eller redan arbetar inom vård, omsorg, förskola, fritid- och friskvårdsverksamhet.

Kompetens som gör skillnad

Vi ger människor kompetens som gör skillnad för dem själva, den verksamhet de arbetar i och de barn, vuxna och äldre som de möter i sina yrkesroller inom vård, omsorg, förskola, fritid- och friskvårdsverksamhet.