×
 

Eskilstuna utbildningscenter

Varmt välkommen till vårt utbildningscenter i Eskilstuna på Drottninggatan 4. Hos oss har du möjlighet att bedriva din utbildning på flera nivåer, både inom komvux och yrkeshögskola. Vi ser fram emot att vara din pålitliga partner på vägen mot att uppfylla dina utbildnings- och karriärmål. Här i våra moderna och inspirerande utbildningslokaler erbjuder vi en stödjande miljö där din inlärning och utveckling står i fokus. Vi är här för att stödja dig i varje steg av din utbildningsresa och hjälpa dig att forma din framtid precis som du vill ha den.

Öppna vår digitala katalog

I den kan du läsa mer om KUI Eskilstuna som verksamhet och se vårt kursutbud inom både komvux och Yrkeshögskola.

KOMVUX

Vad är komvux?

Komvux är till för dig som behöver komplettera din utbildning på gymnasienivå. Om du exempelvis saknar eller har en ofullständig gymnasieutbildning, eller behöver komplettera den utbildning du har för att få behörighet till högskolan. Gymnasial vuxenutbildning har samma läroplan och följer samma kursplaner som den vanliga gymnasieskolan och ger samma kompetens.

Ansökan komvux

Du ansöker alltid till våra yrkesutbildningar via din hemkommuns vuxenutbildning. Det är din hemkommun som bestämmer vilka som blir antagna. Hos KUI Eskilstuna erbjuder vi utbildning till undersköterska, barnskötare eller elevassistent. Målet med våra utbildningar är att de ska leda till jobb eller komplettera din nuvarande kompetens. Starta din framtid idag!

Våra utbildningar

Undersköterska

Nationellt yrkespaket för att arbeta som undersköterska och många fler yrken inom vård och omsorg.

Barnskötare Elevassistent

Om pedagogik, lärande och kommunikation. Efter utbildningen kan du direkt börja arbeta som barnskötare eller elevassistent.

Gör en intresseanmälan

När du gör en intresseanmälan till KUI Komvux får du information om våra utbildningar och kommande studiestarter. Du får information om andra evenemang kopplade till komvux, såsom öppna hus och mässor. Det är gratis att anmäla intresse och du kan närsomhelst avsluta din prenumeration.

Välj utbildningar och kurser

Välj vilka utbildningar du är intresserade av samt vilken kommun du bor i för att få rätt sorts utskick. Har du frågor eller funderingar kan du skriva de i "övrigt"-fältet eller chatta med oss direkt på vår hemsida. Du hittar chattfönstret längst ned till höger på skärmen.

Anmäl intresse

Fyll i dina kontaktuppgifter så skickar vi information till dig via e-post. Observera att det här inte är en ansökan. Ansökan gör du via vuxenutbildningen i din hemkommun.

Välj din hemkommun
Välj utbildning

Personuppgiftspolicy

Inledning

Den här personuppgiftspolicyn redogör för hur bolag inom Academedia koncernen (Academedia Group AB, org.nr. 556806-1369) hanterar dina personuppgifter när du exempelvis gjort en intresseanmälan eller bett något av våra bolag skicka riktad information/marknadsföring till dig.

Hantering av personuppgifter

När du skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till öppet hus, bokar studievägledning eller vill ta emot marknadsföring, information och påminnelser om våra skolor, behöver du lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter. De personuppgifter som vi behandlar om dig är ditt namn, din adress, din e-postadress, ditt telefonnummer, utbildning eller kurs samt studieort/kommun. Vi behandlar dessa uppgifter om dig i IT-system som används av bolag inom AcadeMedia-koncernen.

Intresseformulär

När du gör en intresseanmälan godkänner du att vi skickar information och marknadsföring om utbildningar och nyheter från oss. Du kan när som helst välja att avprenumerera, längst ned i utskicket, du kan också avprenumerera genom att kontakta oss info@kui.se Vi använder oss av automatiserat individuellt beslutsfattande och profilering när vi skickar ut marknadsföring och annan information till dig, baserat på vilka utbildningar och kurser du sökt. Du som lämnar dina uppgifter vid en intresseanmälan kommer ta del av marknadsföring i form av e-postutskick samt marknadsföring som kan ske i de digitala kanalerna Metas plattform och på Googles nätverk.

Uppgifterna du lämnar kan delas med dessa plattformar och anonymiseras/hashkrypteras i samband med det, i syfte att marknadsföra mot personer av liknande intressen, så kallade anpassade målgrupper.

Fyller du i ett intresseformulär på Google, Facebook eller Instagram kommer den informationen samlas in från respektive varumärkes konto på Metas alternativt Googles plattform för att sedan behandlas i respektive varumärkes system för intresseanmälan. Uppgifterna på Meta lagras i 90 dagar. Uppgifterna på Google lagras i 30 dagar.

Dina personuppgifter

De personuppgifter som vi samlar in används för att vi ska kunna uppfylla våra åtaganden mot dig. Genom att lämna ditt samtycke, godkänner du att vi använder dina personuppgifter för följande ändamål:

  • Skickar dina kontaktuppgifter vidare till de skolor du visat intresse för
  • Fullgöra våra förpliktelser enligt avtal och/eller gällande lagstiftning
  • Tillhandahålla dig riktad marknadsföring eller andra meddelanden och påminnelser baserat på din intresseanmälan

Utöver vad som framgår ovan kan vi komma att lagra trafiken i syfte att förbättra webbplatsen, samt för att efterkomma anmodan från myndighet eller att upptäcka och förebygga olagliga aktiviteter. Det innebär även att vi lagrar din IP-adress som du lämnat ditt samtycke till. Läs mer om hur vi behandlar cookies här.

Vi kan komma att dela dina personuppgifter till dotterbolag inom koncernen i syfte att kommunicera med dig om så är nödvändigt för att fullgöra våra förpliktelser gentemot dig och i övrigt fullgöra våra skyldigheter. Vi kan komma att lämna ut nödvändig information till myndigheter som vi enligt lag måste lämna ut information till. Vi kommer aldrig att utlämna dina personuppgifter till tredje part som inte är behörig att ta del av dina personuppgifter.

Dina rättigheter

Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Du har rätt att närsomhelst kontakta oss för att få ut information om vilka uppgifter vi behandlar om dig (registerutdrag), samt för att begära rättelse eller om du vill att vi raderar uppgifterna. Uppgifterna lagras i tre år.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. På sidan trygg.academedia.se kan du läsa mer information om vad, hur och för vilka ändamål vi behandlar personuppgifter och din rätt att få veta vilka personuppgifter vi behandlar om dig.

Du hittar hela vår policy här. https://trygg.academedia.se/

Kontaktuppgifter

Vill du komma i kontakt med våra dataskyddsombud gör du det enklast här, dataskydd@academedia.se

Rättighetsutövning gällande behandling av dina personuppgifter

Om du vill begära rättelse, radering eller veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter, kontakta dataskydd@academedia.se.

Senast uppdaterad: 2022-10-07

YRKESHÖGSKOLA

Vad är Yrkeshögskola?

På en yrkeshögskola utbildar du dig till ett visst yrke och för ett speciellt yrkesområde. Yrkeshögskolan passar dig som antingen vill specialisera dig inom ditt yrke. En yh-utbildning är svaret på arbetsmarknadens behov. Det betyder att nya utbildningar startar och gamla läggs ner och att innehåll och inriktning på utbildningarna varierar utifrån det aktuella behovet.

Ansökan Yrkeshögskola

För att ansöka till en utbildning inom Yrkeshögskolan, ansöker du via yh-antagning.se. Varje ansökningslänk ligger på respektive utbildningssida. I Eskilstuna erbjuder vi både långa och korta yrkeshögskoleutbildningar inom äldrevård, alla på distans. Du läser med 50% studietakt så att du kan kombinera arbete med studier.

Våra utbildningsformer

YH-Program

2-åriga program som du läser på 50% och distans

YH-Kurser

Korta kurser du läser mellan 10-20 veckor. De går helt på distans och med 50-100% studietakt.

YH-Flex

Validerande utbildningar för dig med mångårig yrkeserfarenhet.

Gör en intresseanmälan

När du gör en intresseanmälan till KUI Komvux får du information om våra utbildningar och kommande studiestarter. Du får information om andra evenemang kopplade till komvux, såsom öppna hus och mässor. Det är gratis att anmäla intresse och du kan närsomhelst avsluta din prenumeration.
Intresseanmälan YH

Välj utbildningar och kurser

Välj vilka kurser eller utbildningar du är intresserade av för att få rätt sorts utskick. Du kan välja mellan alla våra långa YH-utbildningar på 2 år, våra YH-flex utbildningar eller våra korta YH-kurser. Du kan anmäla dig till fler.

Anmäl intresse

Gör en intresseanmälan så får du löpande information om kommande studiestarter, ansökningsdatum och andra evenemang kopplade till KUI yrkeshögskola. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Välj utbildning (du kan välja flera)

Genom att fylla i en intresseanmälan samtycker du till att få utskick om vald utbildning där vi informerar om utbildningen, viktiga datum och hur du ansöker. Vi kommer då att behandla ditt namn, e-postadress och mobilnummer med stöd av ditt samtycke fram tills att du återkallar samtycket, avregistrerar dig från våra utskick, eller på annat sätt invänder mot marknadsföringen.

När du skickar in en intresseanmälan samtycker du även till att vi använder informationen du angett i formuläret tillsammans med informationen du anger om du påbörjar en ansökan via YH-antagningen. Informationen vi använder från din ansökan är e-post, status och vald utbildning, syftet är att anpassa våra utskick så de blir mer relevanta för dig utifrån var i ansökningsprocessen du befinner dig.

Våra informationsutskick innehåller så kallade spårningspixlar, vilket är ett vanligt sätt för att se om utskicken blir öppnade av mottagarna. På ett liknande sätt kan vi även se om mottagarna klickar på länkarna samt vilka länkar de klickar på. Vi använder denna information främst för statistisk analys av våra utskick för att se hur vi kan förbättra utskicken så att de blir mer intressanta för mottagaren. Hanteringen av spårningspixlar sker med hjälp av Microsoft Dynamics och Edit News.

Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att kontakta info@kui.se eller genom att klicka på avregistreringslänken som finns i alla utskick. Återkallande av ditt samtycke påverkar inte lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.

Du har även rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. Klicka här för att läsa mer om dina rättigheter och hur vi hanterar personuppgifter.

Vill du inte samtycka till ovan kan du istället maila oss yrkeshogskola@kui.se

 

 

SÖKSTUGOR

Sökstugor i Eskilstuna

Är du sugen på att börja studera? Välkommen på våra sökstugor hos KUI Eskilstuna. Du får hjälp med din ansökan, chansen att ställa frågor samt se runt i våra lokaler!

Under våra sökstugor och öppet hus får du chansen att lära känna KUI som skola, träffa lärare samt få information om våra utbildningar. Vi kommer att ge dig en rundtur i våra lokaler och svara på alla dina frågor angående utbildningen och hur du kan ansöka. Vi ser fram emot att träffa dig!

Boka plats för att delta

Boka plats till det datum och den utbildning du är intresserad av för att få påminnelse via mail och sms när eventet närmar sig.

OBS. en bokning är EJ en ansökan till en utbildning. Du ansöker alltid via din hemkommuns vuxenutbildning.

Delta på Eskilstunas utbildningscenter

Sökstugorna genomförs plats hos KompetensUtvecklingsInstitutet, KUI Eskilstuna. Drottninggatan 4, 632 20 Eskilstuna. Se karta »

Aktuella sökstugor

  • Inga aktuella sökstugor på gång just nu

PÅ GÅNG

Eskilstuna utbildningscenter

Drottninggatan 4, 632 20 Eskilstuna

Rensa filter

Vanliga frågor och svar

Senaste nytt

Sökstugor under okt-dec 2023 hos KUI Eskilstuna
18 september, 2023 Eskilstuna UC

Sökstugor under okt-dec 2023 hos KUI Eskilstuna

Är du sugen på att börja studera? Välkommen på sökstugor hos KUI Eskilstuna under okt-dec 2023.

Öppet hus och sökstuga | KUI Eskilstuna
31 mars, 2023 Eskilstuna UC

Öppet hus och sökstuga | KUI Eskilstuna

Är du sugen på att börja studera? Välkommen öppet hus och sökstuga den 9 maj och 13 juni 2...

Nytt avtal för vuxenutbildning inom vård och omsorg i Eskilstuna kommun
27 mars, 2023 Eskilstuna UC, Komvux

Nytt avtal för vuxenutbildning inom vård och omsorg i Eskilstuna kommun

KUI har tilldelats nytt avtal för vuxenutbildning inom vård och omsorg i Eskilstuna kommun från och med 1 juli 2023.

KUI Eskilstuna flyttar
20 december, 2022 Eskilstuna UC

KUI Eskilstuna flyttar

Den 20 december 2022 hittar ni KUI Eskilstuna på nya adressen Drottninggatan 4, 632 20 Esk...

VO-college Eskilstuna
7 september, 2021 Eskilstuna UC

VO-college Eskilstuna

KUI är certifierat Vård- och omsorgscoll...

Nya telefontider på våra utbil...
30 maj, 2021 Eskilstuna UC, Linköping UC, Växjö UC

Nya telefontider på våra utbil...

Alla vardagar kl. 09.00–12.00 samt kl.13...