×
 

KompetensUtvecklingsInstitutet är ISO-certifierade inom kvalitet och miljö

KompetensUtvecklingsInstitutet Sverige AB är certifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015. I och med dessa båda certifieringar kan vi nu visa att vi är dedikerade till att systematiskt förbättra vår kvalitet och överträffa våra kunders förväntningar, samt att vi lever upp till konkreta och erkända miljökrav.

Att leverera utbildning med hög kvalitet har alltid varit en självklarhet och en stolthet för oss. Nu är det så roligt att få ett riktigt bevis på det!

Certifieringen är också en trygghet för våra elever, deltagare, kunder och anställda som kan se att vi systematiskt arbetar med processer för ständig förbättring och utveckling med utgångspunkt från alla de som jobbar med eller för oss.

ISO 9001:2015 certifiering – Kvalitet
En ISO 9001-certifiering visar att KUI är dedikerade till att systematiskt förbättra sin kvalitet och överträffa sina kunders förväntningar. Som kund vet du att det är ordning och reda på din samarbetspartner

ISO 14001:2015-certifiering – Miljö
En ISO 14001-certifiering visar att KUI lever upp till konkreta och erkända miljökrav. Vi tar ansvar för miljön gentemot kunder, personal, ägare och övriga intressenter.