Sökstugor hos KUI Stockholm

Vecka 22: 30 maj - 3 juni mellan klockan 14-16

Behöver du stöd eller hjälp med din ansökan till komvux? Har du frågor om utbildningen, om behörighet, att göra ansökan eller något annat? För dig som bor i Stockholms län håller vi i sökstugor hela vecka 22. Välkommen in till vårt utbildningscenter så hjälper vi dig med det du behöver.

Nu är det hög tid att ansöka till våra yrkesutbildningar i Stockholm som startar i augusti 2022. Du ansöker till våra utbildningar via din hemkommun. Välkommen på så hjälper vi dig. Missa inte sista ansökan den 5 juni 2022!

Vi utbildar dig som vill få formell kompetens att arbeta som Undersköterska, Barnskötare/Elevassistent eller Hälsocoach och personlig tränare. Du kan läsa på distans eller i klassrum. Här möter du engagerade lärare med stor yrkeserfarenhet inom de områden de utbildar i. På vårt nya fina utbildningscenter i Stockholm finns många klassrum i olika storlekar, datasal, elevkök, ett litet bibliotek samt metodrum för praktiska övningar. Här finns även många ytor där du som elev kan plugga eller umgås med dina studiekamrater. 

Se detaljer om sökstugorna