KUI startar ytterligare korta YH-utbildningar inom äldreomsorg, psykiatri och vårdhygien

KUI Yrkeshögskola har redan öppnat upp portarna för den korta YH-utbildningen Välfärdsteknik inom vård och omsorg som har studiestart den 13 september, men nu öppnas ansökan till hela TRE utbildningar till! Det är såklart Palliativ vård, Psykisk ohälsa, suicid och suicidprevention och Vårdhygien och vårdrelaterade infektioner som vi pratar om.

Ytterligare 3 korta YH-utbildningar som du studerar i 12 veckor på halvfart och distans. I dessa utbildningar får du chansen att kompetensutvecklas inom ämnen som palliativ vårdfilosofi, suicid och risk- och friskfaktorer vid psykisk hälsa/ohälsa och även smitta och smittspridning.

Utbildningarna är till för dig som redan arbetar inom områden där dessa kunskaper behöver utvecklas - undersköterskor inom äldreomsorg eller LSS, så som skötare, elevassistent habiliteringsassistent eller liknande. Även till dig som har yrkeserfarenhet inom psykiatrin/socialpsykiatrin, som till exempel skötare, boendestödjare, stödassistent eller liknande.

Ansökan öppnar upp redan den 20 juni 2021 och håller öppen fram till 16 augusti. Passa på att ansöka och fördjupa dina kunskaper!