Adventskalender 2022

Lucka nummer 17

Hyllar elever från Hälsocoachprogrammet

Under lucka nummer 17 hyllar vi tre elever från programmet Hälsocoach och personlig tränare hos KUI Stockholm. Eleverna Rebecca, Emma och Jenni hyllas bland annat för deras olika projekt i kursen Entreprenörskap. Läs mer om projekten nedan ↓

Dekorativt

Knopp och kropp

"Mitt projekt handlar om att starta upp ett företag där jag erbjuder träning och motiverande samtal för seniorer. Efter träningen som består av styrketräning med kroppsvikt och hantlar, balansövningar och kondition så har vi en gemensam fika tillsammans på ca 30 minuter där vi går igenom dagens pass, pratar lite om vikten av näringsrik kost och bara umgås.

Träningen är en gruppträning på ca 10 deltagare. Tanken är att denna aktivitet inte bara ska fokusera på träning utan även gemenskap och glädje att få vara tillsammans med andra."

Projekt skapat av Rebecca McGuire 

EH - Emma Hedström

Mitt projekt har handlar om att starta mitt eget företag som kort och gott är mitt eget namn och jag är i full gång med att bygga mitt varumärke och hemsida (dock ej publicerad än) på emmahedstrom.se.

Min verksamhet erbjuder tjänster inom friskvård och hälsa, både mot privatpersoner och företag/arbetsplatser. Verksamheten innefattar tre ben; coachning, träning och föreläsningar/workshops. Majoriteten av verksamheten kommer fokuseras mot B2B-delarna.

Tjänsterna är hälsofrämjande och har ett preventivt syfte. De ska bidra till en ökad hälsa för privatpersoner och hjälpa företag till friskare arbetsplatser, välmående personal och minskad risk för sjukskrivningar.

Projekt skapat av Emma Hedström

Kostrådgivning och PT-tjänster

I mitt projekt så jobbade jag med en idé att utöka min verksamhet online från bara kostrådgivning till att även innefatta PT-tjänster. Jag kommer även starta upp med pt-träning på plats i samarbete med ett gym.

Projekt skapat av Jenni Tenbrock | IG: @jenni.tenbrock.coach