×
 

Informationsmaterial

Välkommen till vår informationssida. Här får du tillgång till vårt företags informationsmaterial i tryckt format. Vi förstår vikten av att erbjuda en lättillgänglig och organiserad resurs för våra kunder, samarbetspartners och intressenter. Genom denna samlingspunkt strävar vi efter att erbjuda en smidig och effektiv upplevelse för att uppfylla ditt behov av relevant och noggrant utformat informationsmaterial.

Utforska vårt material:

  1. Produktkataloger: Bläddra igenom våra produktkataloger och få en djupare förståelse för vårt utbildningssortiment.
  2. Informationsblad/Produktblad: Bläddra bland våra enskilda produktblad om våra utbildningar inom Komvux, Företagsutbildning samt Yrkeshögskola.
  3. Företagsprofil: Lär känna oss bättre genom vår företagsprofil. Upptäck vår historia, våra värderingar och vår vision för framtiden.

Ladda ned eller utforska digitalt

Vi strävar efter att göra vår information så tillgänglig som möjligt för dig. Alla våra kataloger och produktblad är utformade för att enkelt kunna navigeras digitalt. För att ytterligare möta dina behov och öka flexibiliteten, erbjuder vi även möjligheten att ladda ned vårt informationsmaterial. Genom att ladda ned kataloger och produktblad har du friheten att spara och dela relevant information utan att vara beroende av en internetanslutning.

träd som växter ur en stam för att symbolisera utbildning för framtiden

UTBILDAR FÖR FRAMTIDEN

Med våra utbildningar får du en stark grund för din framtida karriär. Vi är dedikerade till att forma framtidens arbetskraft och ge dig de verktyg och kunskaper som krävs för att nå framgång i ditt yrkesliv. Din resa börjar här med oss på KUI.
Liten flicka kramar världen i symbol för att arbeta med människor

ARBETA MED MÄNNISKOR

Vi utbildar dig som vill arbeta med och för människor. Våra utbildningar är utformade för att inte bara förmedla tekniska färdigheter, utan även för att odla empati, kommunikation och förståelse. Om du delar vår passion, är KUI den perfekta vägen för att förverkliga din yrkesmässiga dröm och göra en positiv skillnad i människors liv.
Illustration av världens olika utbildningsfördelar för att symbolisera kompetens som gör skillnad i samhället

KOMPETENS SOM GÖR SKILLNAD

Vi är här för att stärka dig med de nödvändiga kompetenserna som kommer att forma ditt yrkesliv och ge dig möjligheten att göra en positiv inverkan i samhället. Vi är här för att hjälpa dig att förverkliga dina mål och drömmar. Din framtid och möjligheten att göra en meningsfull inverkan börjar här med oss.