×

 

Välj en utbildningsform som passar er

Ibland har man behov av att utbilda några få personer på arbetsplatsen och ibland att utbilda större arbetsgrupper. Behovet kan också vara att få reda på vad som är nytt och på gång inom sitt verksamhetsområde eller en utbildning oberoende av tid och plats. För att matcha olika behov erbjuder vi olika utbildningsformer. Vilken passar er arbetsplats?

Öppen utbildning

En bra utbildningsform för enstaka chefer och medarbetare som behöver bredda och fördjupa sin befintliga yrkeskompetens. Plats bokas via webben. I vårt utbud finns både hel- och halvdagsutbildningar, längre utbildningar och kvällsföreläsningar. Öppen utbildning är datumlagd och leds av erfaren utbildare med spetskompetens på plats i våra utbildningslokaler.

Uppdragsutbildning

Färdiga utbildningskoncept

En bra utbildningsform för er som vill utbilda arbetsgrupper. Välj bland 100-tals färdiga utbildningskoncept där innehåll och upplägg anpassas utifrån era specifika behov och önskemål.

Nya utbildningskoncept

Ofta tar vi även fram helt nya utbildningskoncept. Vi analyserar den rådande situationen och arbetar i nära dialog med uppdragsgivaren. Vi arbetar praktiskt och verklighetsnära med kunskap från vedertagna teorier och modeller, alltid med utgångspunkt från uppdragsgivarens mål- och styrdokument. Vår grundsyn är att vi ska vara lyhörda inför uppdragsgivarens behov, problem, förutsättningar och önskemål.

Konferenser

Varje år genomför vi ett antal årligt återkommande konferenser framtagna för yrkesverksamma inom våra utbildningsområden. En konferens har alltid inslag av de senaste forskningsrönen, praktikfall från olika verksamheter och de mest aktuella frågorna som berör området.

Webbutbildning

Färdiga utbildningskoncept

En bra utbildningsform för arbetsplatser som söker en utbildningsform helt oberoende av tid och plats. Detta är ett effektivt sätt att introducera vikarier och nyanställda eller för att kvalitetssäkra den grundläggande kompetensen för all personal.

Nya utbildningskoncept

Vi kan även ta fram nya webbutbildningar som svarar mot unika behov och önskemål. Vi har jobbat med webbaserat lärande under många år och har god erfarenhet av att utveckla webbaserade utbildningar. Vi har IKT-pedagoger som samarbetar med externa experter inom olika ämnesområden.

Delta på plats eller på distans

Vi följer folkhälsomyndigheternas riktlinjer vilket i nuläget innebär att vi begränsar antalet deltagare i våra lokaler för att skapa säkerhetsavstånd, det går även bra att delta helt på distans. Observera att kursen kan komma att ske enbart via distans om omständigheterna kräver det.

Meddela bokning@kui.se i samband med anmälan för val av distansalternativ.

Deltagare
6000

Vi utbildar över 6000 deltagare per år inom vår uppdragsutbildning

Kunder
220

Vi genomför i genomsnitt ca 220 uppdrag hos kunder varje år

Öppna utbildningar
180

Vi genomför ca 180 öppna utbildningstillfällen per år

Kompetensutveckling som gör skillnad

Specialister

Sedan starten har vi helt fokuserat vår utveckling, kompetens och utbildning inom inom vård, omsorg, förskola, fritid- och friskvårdsverksamhet.

Flexibla lösningar

Vi arbetar i nära dialog med våra kunder för att hitta de mest effektiva lösningarna utifrån givna förutsättningar.

Experter

Vi följer ständigt med i utvecklingen och samarbetar med andra experter så att våra utbildningar motsvarar efterfrågat kompetensbehov.

Kontakta oss