×
 

Välkommen på sökstuga

8 nov kl. 14-16

Få hjälp att ansöka till våra yrkesutbildningar som startar i Stockholm 9 januari 2023. Missa inte sista ansökan den 13 nov 2022!

Du ansöker via din hemkommun. Var ute i god tid, och se till att din ansökan är så komplett som möjligt. Kom ihåg att skicka in betyg och andra dokument du kan behöva för att visa att du är behörig till de studier du sökt. 

Ungefär två veckor före studiestart får du en kallelse från oss, om du har blivit beviljad en studieplats. Det är alltid din hemkommun som avgör om du blir beviljad en plats. 

Sökstugor hela vecka 45

Vi håller i sökstugor hela veckan mellan den 7 nov till 11 nov klockan 14.00-16.00. Kom och få hjälp din ansökan till våra yrkesutbildningar som startar 9 januari i Stockholm. KompetensUtvecklingsInstitutet (KUI) ligger på Drottningholmsvägen 37 på Fridhemsplan, 112 42 Stockholm. Se plats i Google maps.

Ansökningsperiod

10oktober

Ansökan öppnar

13november

Sista ansökan

9januari

Studiestart

Gå till ansökan

Yrkesutbildningar du kan söka till januaristarten 2023

undersköterska

Undersköterska

Läs på distans eller i klass. Efter avslutad utbildning har du kompetens att arbeta inom vård och omsorg som exempelvis undersköterska, skötare inom psykiatrisk vård, boendestödjare, vårdare, omsorgsassistent eller personlig assistent. KUI är certifierade via Vård- och omsorgscollege. På skolan finns metodrum och redskap för praktisk träning inom vård och omsorg.

Läs mer om utbildning
barnskötare

Barnskötare/Elevassistent

Läs på distans eller i klassrum. Efter avslutad utbildning har du kompetens att arbeta som barnskötare eller elevassistent inom förskola, skola, fritidshem eller annan pedagogisk verksamhet. På skolan finns skapanderum och material för praktisk övning inom barn och fritid.

Läs mer om utbildningen

Hälsocoach och personlig tränare

1-åriga yrkesutbildning vänder sig till dig som vill arbeta med friskvård, träning och ledarskap. Läs på distans eller i klassrum. Efter avslutad utbildning kan du arbeta som ex. personlig tränare, hälsocoach, friskvårdskonsulent eller aktivitetsledare. KUI är auktoriserade via EuropeActive och kan utfärda PT-certifikat.

Läs mer om utbildningen

Vanliga frågor och svar