×
 

Sökstuga KUI Stockholm 25 mars kl. 14-16

Nu är det hög tid att ansöka till våra yrkesutbildningar i Stockholm som startar 24 maj 2022. Du ansöker till våra utbildningar via din hemkommun. Behöver du hjälp? Välkommen på sökstuga hos oss så hjälper vi dig. Missa inte att sista ansökan till majstarten är den 28 mars.

Sökstuga den 25 mars mellan klockan 14.00-16.00 på Stockholm utbildningscenter som ligger på Drottningholmsvägen 37, Fridhemsplan, Stockholm.

Hit tar du dig enkelt med Buss eller Tunnelbana till station Fridhemsplan. Alternativt Pendeltåg till Stockholm Odenplan och därefter t-bana till Fridhemsplan. Hitta hit ››

Vi utbildar dig som vill få formell kompetens att arbeta som Undersköterska eller Barnskötare/Elevassistent. Du kan läsa på distans eller i klassrum. Här möter du engagerade lärare med stor yrkeserfarenhet inom de områden de utbildar i. På vårt nya fina utbildningscenter i Stockholm finns många klassrum i olika storlekar, datasal, elevkök, ett litet bibliotek samt metodrum för praktiska övningar. Här finns även många ytor där du som elev kan plugga eller umgås med dina studiekamrater. 

Ansökningsperiod

Sista ansökan 28 mars 2022
Studiestart 24 maj 2022

Ansökan

Du ansöker via webbansökan hos den kommun där du är folkbokförd. Det är alltid din kommun som avgör om du blir beviljad en plats. Hitta din kommun genom att klicka här.