×
 

Sen ansökan stänger

Den 1 augusti stänger sen ansökan till våra YH-program

En yrkeshögskoleutbildning eller ett YH-program startas eftersom arbetsmarknaden är i behov av just den kompetensen. Därför är det ofta lätt att få jobb efter din YH-examen (eller kanske uppgradera din titel på din nuvarande arbetsplats). Att studera en YH-utbildning innebär att du kombinerar teoretiska studier med praktiskt lärande, så kallad LIA (Lärande i arbete).

Vi erbjuder sen ansökan för våra YH-program Stödpedagog, Specialistundersköterska Psykiatri samt Specialistundersköterska Multisjuka äldre. Se vilka orter som öppnar för sen ansökan på respektive utbildningssida.

Viktiga datum

1augusti

Sen ansökan Stänger

22augusti

Studiestart

Våra YH-program

YH-utbildningar inom LSS Stödpedagog

Stödpedagog

2 årigt YH-program som vänder sig till dig som arbetar eller har arbetat som skötare eller stödassistent inom LSS-verksamhet. Du läser på distans och halvfart så att du kan kombinera arbete med studier.

Specialistundersköterska Multisjuka äldre

2 årigt YH-program som vänder sig till dig som har yrkeserfarenhet av att arbeta som undersköterska inom äldrevården. Du läser på distans och halvfart så att du kan kombinera arbete med studier.

Specialistbarnskötare

2 årigt YH-program som vänder sig till dig som har yrkeserfarenhet av att arbeta som barnskötare. Nu har du möjlighet att bredda och fördjupa dina kunskaper. Du väljer inriktning Funktionsvariation eller Språkutveckling.

Specialistundersköterska Psykiatri

52 veckors YH-program som vänder sig till dig som har yrkeserfarenhet av att arbeta som undersköterska inom psykiatri.

Läs mer om YH-program

Här kan du läsa om vad ett YH-program eller en YH-utbildning innebär och allt som tillhör