×
 

Öppet hus

2 nov kl. 14-18

KUI Stockholm

Välkommen på öppet hus och få svar på dina frågor. Du får möjlighet att träffa våra lärare, prata med våra studie- och yrkesvägledare och se runt i våra lokaler. Vi erbjuder även hjälp att skicka in din ansökan. Vi finns på Drottningholmsvägen 37 på Fridhemsplan!
  • Träffa lärare och SYV
  • Få svar på dina frågor
  • Se runt i våra lokaler
  • Få hjälp med ansökan

Passa på att ställ frågor om innehåll, upplägg, utformning och allt annat du kan komma på, så svarar vi dig direkt på plats! Hitta hit »

TIPS!

Vi anordnar även sökstugor 7-11 november där du kan få hjälp med ansökan.

Hitta din hemkommun för att ansöka till våra yrkesutbildningar

Ansökningsperiod

10oktober

Ansökan öppnar

13november

Sista ansökan

9januari

Studiestart

Gå till ansökan

Yrkesutbildningar du kan söka till januaristarten 2023

undersköterska

Undersköterska

Läs på distans eller i klass. Efter avslutad utbildning har du kompetens att arbeta inom vård och omsorg som exempelvis undersköterska, skötare inom psykiatrisk vård, boendestödjare, vårdare, omsorgsassistent eller personlig assistent. KUI är certifierade via Vård- och omsorgscollege. På skolan finns metodrum och redskap för praktisk träning inom vård och omsorg.

Läs mer om utbildning
barnskötare

Barnskötare/Elevassistent

Läs på distans eller i klassrum. Efter avslutad utbildning har du kompetens att arbeta som barnskötare eller elevassistent inom förskola, skola, fritidshem eller annan pedagogisk verksamhet. På skolan finns skapanderum och material för praktisk övning inom barn och fritid.

Läs mer om utbildningen

Hälsocoach och personlig tränare

1-åriga yrkesutbildning vänder sig till dig som vill arbeta med friskvård, träning och ledarskap. Läs på distans eller i klassrum. Efter avslutad utbildning kan du arbeta som ex. personlig tränare, hälsocoach, friskvårdskonsulent eller aktivitetsledare. KUI är auktoriserade via EuropeActive och kan utfärda PT-certifikat.

Läs mer om utbildningen

Vanliga frågor och svar