×
 

NYHETER

Hilde Røed Melin om att vara yrkeslärare inom vård och omsorg
16 oktober, 2023 Komvux, KUI

Hilde Røed Melin om att vara yrkeslärare inom vård och omsorg

Intervju med Hilde Røed Melin om att vara yrkeslärare inom vård och omsorg hos KUI. Hon berättar vad som gör henne stolt och hur hon motiverar sina el...

Sökstugor under november 2023 hos KUI Stockholm
13 oktober, 2023 Stockholm UC

Sökstugor under november 2023 hos KUI Stockholm

Är du sugen på att börja studera? Välkommen på sökstugor hos KUI Stockholm under november 2023.

KUI stärker äldreomsorgen i Norrtälje
4 oktober, 2023 Komvux, KUI

KUI stärker äldreomsorgen i Norrtälje

Norrtälje kommun startar projekt tillsammans med bl.a. KUI för att fler medarbetare ska kunna ansöka om den skyddade titeln undersköterska.

EVENEMANG PÅ GÅNG

29
november

Språkutveckling och språkstimulering

Hur utformar vi språkstödjande insatser och miljöer som möjliggör språkligt lärande och sa...
29
november

Arbetsledning inom LSS

Som arbetsledare ska du stödja och leda arbetet med stöd och service till brukarna. Med hj...
30
november

MS (Multipel skleros)

Multipel skleros – MS är en inflammatorisk sjukdom i det centrala nervsystemet som uppkomm...
30
november

Professionellt samarbete med vårdnadshavare

Det åligger personalen att ha ett professionellt förhållningssätt till vårdnadshavare och ...

Varför ska du välja KUI?

Sedan starten 1999 har vi fokuserat vår utveckling och kompetens inom några av samhällets viktigaste områden – vård, omsorg och förskola. Vår långa erfarenhet har gjort att vi blivit specialister på utbildning inom dessa områden. Vi har utvecklat en expertis som gör oss till ett av landets ledande utbildningsföretag inom våra fokusområden.

Vi är KUI

KompetensUtvecklingsInstitutet, även känt som KUI, är en organisation som riktar in sig på utbildning inom några av de mest betydelsefulla samhällsområdena: vård och omsorg samt barn och fritid. Vår stolta historia och specialisering inom dessa områden har cementerat vår ställning som en ledande utbildningsleverantör i landet.

KompetensUtvecklingsInstitutet är vårt främsta mål att gå utöver att enbart erbjuda utbildning; vi strävar efter att skapa en utbildningsupplevelse som är fördelaktig på flera nivåer. Vi inser att kompetensutveckling är en kraftfull drivkraft för förändring och utveckling, och vi är fast beslutna att maximera dess positiva inverkan.

Vi utbildar och utvecklar individer som inte bara blir kvalificerade yrkesmässigt utan också medvetna om sitt ansvar gentemot arbetsplatsen, sina medmänniskor och samhället i stort. På KompetensUtvecklingsInstitutet är utbildning mer än bara inlärning; det är en kraftfull motor för positiv förändring och hållbar utveckling.

KUI är din parter i din utveckling

Oavsett var du är i din karriärresa eller utbildningsmål vill KUI vara din partner i utvecklingen av dina färdigheter och kunskaper. Vi tror på livslångt lärande och är dedikerade till att stödja studenter och yrkesverksamma i deras strävan att nå sina mål och blomstra i dagens arbetsmarknad.

Individuell utveckling och Arbetsplatsförbättring

För oss handlar kompetensutveckling om att hjälpa våra deltagare och elever att uppnå sina fulla potentialer. Vi tror att kunskap och färdigheter är kärnan i personlig utveckling. Vårt mål är att stärka våra studenter och ge dem verktygen de behöver för att uppfylla sina drömmar.

Genom att erbjuda utbildningar som är relevanta och praktiskt inriktade strävar vi efter att höja kompetensnivån på arbetsplatserna. Något som gynnar både arbetsgivare och anställda, då ökad kompetens ofta översätts till ökad effektivitet, produktivitet och kvalitet inom arbetsmiljön.

Mellanmänskliga relationer och Samhällelig påverkan

Våra utbildningar inom områden som vård och omsorg betonar även betydelsen av empati och kommunikation. Studenterna hos KUI tränar inte bara i praktiska färdigheter utan också i att bygga meningsfulla relationer, vilket är särskilt viktigt inom vårdsektorn och även inom barnomsorgen.

Kompetensutveckling har en djupgående påverkan på samhället som helhet. Utbildade yrkespersoner bidrar till samhällsbygget genom att leverera högkvalitativ service, förbättra människors livskvalitet och hjälpa till att lösa samhällsutmaningar.

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

ISO-certifierade inom kvalitet och miljö

ISO 14001:2015-certifiering – Miljö

En ISO 14001-certifiering visar att KUI lever upp till konkreta och erkända miljökrav. Vi tar ansvar för miljön gentemot kunder, personal, ägare och övriga intressenter.

ISO 9001:2015 certifiering – Kvalitet

En ISO 9001-certifiering visar att KUI är dedikerade till att systematiskt förbättra sin kvalitet och överträffa sina kunders förväntningar. Som kund vet du att det är ordning och reda på din samarbetsp